Αθλητισμός

To Σάββατο ο αγώνας Α1 ΕΣΚΑΘ ανδρών Ολυμπιακός Βόλου- Νίκη Βόλου

pos-na-matho-mpasket_0(12)

Με τον αγώνα  ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ – ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ για το πρωτάθλημα Α1 ΕΣΚΑΘ ανδρών  συνεχίζεται η προσπάθεια της ομάδας του Αθλητικού Συλλόγου Ολυμπιακού Βόλου.

Η ομάδα θα αγωνιστεί  το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 17. 00 στο ΕΑΚ Βόλου με την ομάδα της  Νίκης Βόλου  στο μεγάλο τοπικό ντέρμπι (δεν έγινε δεκτό το αίτημα μας για μετάθεση του αγώνα κατά μισή ώρα) . Οι δυο ομάδες συγκατοικούν στην πρώτη θέση μαζί με την Ανάληψη και τον Εθνικό Λάρισας . Η ομάδα  του Ολυμπιακού Βόλου μετά την νίκη της με το Γ.Σ Νίκαιας θέλει να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις της και να χαρίσει στον κόσμο της τη νίκη όχι μόνο για το γόητρο αλλά και για να παραμείνει στην πρώτη θέση .

Η Διοικούσα επιτροπή του Ολυμπιακού Βόλου καλεί τους φιλάθλους της ομάδας μας να συμπαρασταθούν στην προσπάθεια των αθλητών και του προπονητή Φώνη Μαυρομιχάλη , να αποτελέσουν τον έκτο παίκτη της ομάδας μας και όλοι μαζί να πανηγυρίσουμε μια μεγάλη νίκη .

Στον αγώνα θα  υπάρχει είσοδος , για οικονομική ενίσχυση , 5 ευρώ για ενήλικες και 3 ευρώ για γυναίκες , φοιτητές και παιδιά κάτω των 15 ετών . Η πώληση της οικονομικής ενίσχυσης θα γίνεται από το εκδοτήριο του Κλειστού γυμναστηρίου και η είσοδος των φιλάθλων θα γίνεται μόνο από την κεντρική πόρτα.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το