Τοπικά

Το πρόγραμμα τουριστικής προβολής του Δήμου Σκοπέλου για το 2021

Κατά πλειοψηφία εγκρίθηκε από το δημοτικό συμβούλιο Σκοπέλου το πρόγραμμα για την Τουριστική Ανάπτυξη και Προβολή του Δήμου για το 2021. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει συμμετοχή σε εκθέσεις τουρισμού εκτιμώμενου κόστους 2.000 ευρώ. Σύμφωνα με το πρόγραμμα ο Δήμος Σκοπέλου προγραμματίζεται να συμμετέχει σε έκθεση στο Βελιγράδι με 54.000 επισκέπτες, σε έκθεση στο Βουκουρέστι με 13.470 επισκέπτες, σε έκθεση στο Greek Travel Show ή σε άλλη έκθεση τουρισμού στην Αθήνα πιθανότατα τον Μάιο του 2021 με δράσεις για επαγγελματίες και εν δυνάμει ταξιδιώτες. Επίσης προγραμματίζει να συμμετέχει σε έκθεση στο Όσλο (14-16/5), σε έκθεση στο Ελσίνκι (21-22/5), σε έκθεση στο Τελ Αβίβ (15-16/6), στο Ντύσελντορφ (4-6/9), στο Ρίμινι της Ιταλίας τον Οκτώβριο, στο Παρίσι (5-8/21), στο Λονδίνο (1-3/11), στην έκθεση Philoxenia της Θεσσαλονίκης τον Νοέμβριο και τον ίδιο μήνα σε έκθεση στη Βαρσοβία. Ακόμη, στο πρόγραμμα περιλαμβάνεται η συνεργασία με εξειδικευμένη εταιρεία συμβούλων Τουρισμού.
Η υποστήριξη θα αφορά στα επίπεδα ανάλυσης προορισμού, ταυτότητας, στρατηγικής και συμβουλευτικής, διερεύνησης για οργάνωση παρουσίασης του προορισμού, υποστήριξης στη βελτίωση του υφιστάμενου προωθητικού υλικού και στη δημιουργία νέου.
Το κόστος για την παραπάνω ενέργεια ανέρχεται σε 19.000 ευρώ.

Ακόμη στο πρόγραμμα τουριστικής προβολής περιλαμβάνονται ταξίδια δημοσιογράφων ή και bloggers και το κόστος ανέρχεται σε 2.000 ευρώ, ενέργειες δημοσίων σχέσεων με εκτιμώμενο κόστος 3.000 ευρώ, διαφημιστική προβολή με 4.000 ευρώ, δημιουργία και εκτύπωση έντυπου υλικού (δημιουργία νέου φυλλαδίου για θεματικές/ειδικές μορφές τουρισμού, πιστοποιημένη μετάφραση και εκτύπωση) εκτιμώμενου κόστους 10.000 ευρώ αλλά και διαδικτυακό μάρκετινγκ κόστους 2.000 ευρώ. Το διαδικτυακό μάρκετινγκ περιλαμβάνει τη συντήρηση, ανάπτυξη, διαχείριση ιστοσελίδας και μέσων κοινωνικής δικτύωσης, μεταφράσεις και επεξεργασία υλικού. Κατά του προγράμματος τουριστικής προβολής του δήμου ψήφισαν οι δημοτικοί σύμβουλοι Γιώργος Αναγνώστου, Βασίλειος Ρόδιος, Δημήτριος Κατσάρης και Ιωάννης Ξηρογιάννης.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το