Τοπικά

Tο ντοκιμαντέρ «Ξεπερνώντας τα Όρια» θα προβληθεί το Σάββατο στο “Αχίλλειο” από το CineDoc Βόλου

Πιστό στην υπόσχεσή του να προβάλει ντοκιμαντέρ που έχουν στόχο να ενημερώσουν, να εμπνεύσουν και να ενθαρρύνουν τον διάλογο, το CineDoc Βόλου συνεχίζει τις προβολές του το Σάββατο 3 Νοεμβρίου, ώρα 19.30, στο «Αχίλλειον», με το ντοκιμαντέρ «Ξεπερνώντας τα Όρια» της Marta Prus, που το Variety το κατέταξε μέσα στις 10 ταινίες που πρέπει κανείς να δει μέσα στο 2018.
Αν ο «Μαύρος Κύκνος» του Ντάρεν Αρονόφσκι ήταν ντοκιμαντέρ, θα είχε πρωταγωνίστρια την χρυσή ολυμπιονίκη της ρυθμικής γυμναστικής Μαργκαρίτα Μαμούν. Πίσω από τα φώτα της δημοσιότητας και τους χιλιάδες θαυμαστές, η προετοιμασία της Ρωσίδας πρωταθλήτριας είναι ένας σκληρός αγώνας να ξεπεράσει τα σωματικά και ψυχικά της όρια. Μια σπάνια ματιά στον κόσμο του πρωταθλητισμού.

Μετά την προβολή θα ακολουθήσει συζήτηση με την κα Κορίνα Ιωαννίδου, απόφοιτο της Ρωσικής Κρατικής Ακαδημίας Φυσικής Αγωγής και προπονήτρια Ρυθμικής Γυμναστικής του Γ.Σ. Βόλου “Η ΝΙΚΗ”.
Το ντοκιμαντέρ θα προβληθεί με ελληνικούς υποτίτλους. Για το λόγο αυτό είναι κατάλληλο για παιδιά από οκτώ ετών και πάνω.
Εισιτήρια με αριθμημένες θέσεις για την προβολή προπωλούνται στο κατάστημα «Έντεκα» (Γκλαβάνη 86- Τ. Οικονομάκη), ημέρες και ώρες καταστημάτων, και στο ταμείο του «Αχίλλειον» την ημέρα της προβολής, μετά τις 18.30.

Τιμή εισιτηρίου: 5 ευρώ, φοιτητικό και ΑμεΑ: 4 ευρώ

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το