Τοπικά

Το νέο Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Σοφαδιτών Μαγνησίας

Η τακτική γενική συνέλευση του Πολιτιστικού Συλλόγου Σοφαδιτών Ν. Μαγνησίας, που πραγματοποιήθηκε στις 11 Νοεμβρίου στο Συνεδριακό Κέντρο «FORUM», στο Βόλο, ήταν εκλογοαπολογιστική. Αρχικά η Πρόεδρος του απερχόμενου Δ.Σ., Ελένη Παπαλοπούλου-Τσέργα, καλωσόρισε τα μέλη του Συλλόγου και, τονίζοντας την ανάγκη να υπάρχει ο σύλλογος να συνεχίσει δυναμικά το έργο του, ευχαρίστησε τα μέλη του απερχόμενου Δ.Σ. για τη διετή συνεργασία.
Στη συνέχεια εκλέχθηκε ως πρόεδρος της Συνέλευσης ο Νίκος Σταφυλάς και ως γραμματέας η Ιουλία Τσιμπίδα. Τη σκυτάλη πήρε ο Γραμματέας, Νίκος Τσιμπίδας, που έκανε απολογισμό της διετούς δράσης του συλλόγου στο διάστημα 2016 – 2018, ενώ παράλληλα προβλήθηκε σχετικό video, που είχε επιμεληθεί ο Γιώργος Φλώρος. Ο ταμίας, Χρήστος Βαϊόπουλος, έκανε τον οικονομικό απολογισμό, ενώ η όλη διαδικασία συμπληρώθηκε από την έκθεση οικονομικού ελέγχου, που διάβασε εκ μέρους της Εξελεγκτικής Επιτροπής ο Λάμπρος Παπαδήμας.

Αφού ψηφίστηκαν ομόφωνα από τη Γενική Συνέλευση ο οικονομικός απολογισμός και τα “πεπραγμένα”, εκλέχθηκε η εφορευτική επιτροπή, αποτελούμενη από τον Απόστολο Τσέργα πρόεδρο, την Έβη Σταφυλά Γραμματέα και την Παναγιώτα Θέου μέλος, η οποία διεξήγαγε την εκλογική διαδικασία και ανάδειξε τα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και την Εξελεγκτική Επιτροπή για το διάστημα 2018-2020.
Ύστερα από κάποιες μέρες, σύμφωνα με το καταστατικό, η πλειοψηφούσα Ελένη Παπαλοπούλου-Τσέργα συγκάλεσε τους νεοεκλεγέντες και έγινε συγκρότηση σε σώμα. Έτσι, σχηματίστηκε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας για τη διετία 2018-2020, με την εξής σύνθεση:

Τακτικά Μέλη
1. Πρόεδρος: Ελένη Παπαλοπούλου-Τσέργα
2. Αντιπρόεδρος: Δήμητρα Ρουσιώτη
3. Γραμματέας: Απόστολος Τσιώτας
4. Ταμίας: Χρήστος Βαϊόπουλος
5. Κοσμήτορας: Αναστασία Κουτσοπούλου
6. Έφορος: Αναστασία Παπανικολάου
7. Μέλος: Γιάννης Ντελής
Αναπληρωματικά Μέλη
1. Βασιλική Τσέργα
2. Μαρία Πόπωτα

Εξελεγκτική Επιτροπή
1. Νικόλαος Βλόντζος
2. Λάμπρος Παπαδήμας
3. Χρυσόστομος Παπανικολάου

Τα μέλη του νέου Δ.Σ. καλούν όλους όσους κατάγονται από την περιοχή του Δήμου Σοφάδων (όχι μόνο την πόλη των Σοφάδων, αλλά και τα γύρω χωριά) να έρθουν κοντά τους, να γίνουν μέλη του συλλόγου, Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει μέλος του Συλλόγου:
1. Λογιστικό Γραφείο του ταμία μας, Χ. Βαϊόπουλου, Αναλήψεως 46, στο Βόλο, ώρες καταστημάτων.
2. 11ο Δημοτικό Σχολείο Βόλου, που φιλοξενεί το χορευτικό μας, Ροζού 65, κάθε Δευτέρα απόγευμα, 7.00 – 8.00.
Η ετήσια συνδρομή για τα μέλη είναι 10 ευρώ.
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2421048988 και 6945173417(προέδρου), 2421036637 και 6976760795 (ταμία). Εmail: Συλλόγου [email protected], και Προέδρου [email protected]

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το