Τοπικά

Το κατάστημα MAISON στον Βόλο είναι γεγονός!

Τι είναι όμως το MAISON;
Maison σημαίνει σπίτι. Η επιλογή του ονόματος καθόλου τυχαία. Με γαλλικές καταβολές στην ονοματοδοσία, με έμπνευση από την χώρα που γεννήθηκε ο όρος chic και εκφράστηκε μοναδικά η κομψότητα στον χώρο της διακόσμησης.
Το MAISON, με 22 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, είναι ένα brand γεμάτο ιδέες και προϊόντα που μπλέκονται μεταξύ τους με μοναδικό conceptual τρόπο δημιουργώντας ένα ξεχωριστό και πολύ ελκυστικό αποτέλεσμα.

Το MAISON αποτελεί μια ολοκληρωμένη πρόταση στην αγορά, καθώς στο κατάστημά μας θα βρείτε έπιπλα μοναδικής αισθητικής και διακοσμητικά είδη, επιλεγμένα με προσοχή στην λεπτομέρεια, εξαιρετική ποιότητα κατασκευής και υψηλό value for money.
Όλα ξεκινάνε από τους δύο βασικούς πυλώνες του MAISON:

CONCEPT
Conceptual διάθεση, θεματική mix & match προσέγγιση, εμπνευσμένα παιχνίδια υλικών, χρωμάτων και στυλ. Ενημερωμένο πάντα για τις τελευταίες τάσεις design στο έπιπλο και την διακόσμηση, το MAISON δίνει προσωπικότητα και ασύγκριτο ύφος στον χώρο σας. Minimal γραμμές, λειτουργικές φόρμες, ζεστά υλικά, αμέτρητες παλέτες χρωμάτων, μοντέρνο design και ένας αστείρευτα δημιουργικός πλουραλισμός συνθέτουν μοναδικά concept που θα αγαπήσετε.

OBJET
Το διακοσμητικό αντικείμενο, ο βασικός άξονας δημιουργίας και ανάπτυξης μιας εικόνας διαφορετικής, της εικόνας του MAISON. Προτάσεις γεμάτες στυλ & φινέτσα που συμπληρώνουν ιδανικά την conceptual προσέγγιση. Με έμφαση στο ξύλο, το μέταλλο, το χρώμα και το ύφασμα συνθέτονται σειρές εξαιρετικού ενδιαφέροντος.

Στο MAISON θα ανακαλύψετε την εικόνα που ονειρευτήκατε για το χώρο σας. Έπιπλα και αντικείμενα σε ένα διακοσμητικό παιχνίδι προτάσεων και εμπνευσμένων συνθέσεων για να κάνετε αυτό που πραγματικά σας εκφράζει. Γιατί ο κόσμος του MAISON είναι ο δικό σας κόσμος!

Τώρα το όνειρο σας απέχει μόνο όσο εσείς απέχετε από ένα κατάστημα MAISON!
Γιατί MAISON σημαίνει σπίτι!
Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας προσκαλέσουμε στα εγκαίνια του καταστήματός μας, που θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 01.07.2020 στις 19:30.
Η παρουσία σας στα εγκαίνια, θα είναι ιδιαίτερη τιμή και μεγάλη χαρά για εμάς.


Κατάστημα Maison στην Ερμού 107, 383 33 Βόλος, Τ. 2421 405884, [email protected],
www.maison.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το