Τοπικά

Το Κ.Η.Φ.Η Νέας Αγχιάλου παρέδωσε καπάκια στην Κουζίνα Αλληλεγγύης

Χθες Πέμπτη 12 Μαρτίου 2020, η υπεύθυνη Νοσηλεύτρια του Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων (Κ.Η.Φ.Η.) Ν. Αγχιάλου Μαρία Ζαβού συναντήθηκε με την Αγγελική Ιωαννίτου από την Κουζίνα Αλληλεγγύης Βόλου στο πλαίσιο των δράσεων του Κ.Η.Φ.Η.
Στη συνάντηση παραδόθηκε μεγάλη ποσότητα πλαστικών καπακιών που συγκεντρώθηκαν από τους ωφελούμενους με την βοήθεια του προσωπικού, φροντιστών και συμπολιτών. “Σκοπός μας είναι να στηρίξουμε το έργο της ομάδας της Κουζίνας Αλληλεγγύης για την ενίσχυση των ευπαθών κοινωνικά ομάδων της πόλης του Βόλου. Με την βοήθεια αυτή προς τον συνάνθρωπο συμβάλλουμε στην ψυχική και σωματική υγεία προσφέροντας μεταξύ άλλων συναισθηματική ικανοποίηση, υγεία χαρά και μακροζωία στα άτομα της τρίτης ηλικίας”, τόνισε η κ. Ζερβού.

Το ΚΗΦΗ Νέας Αγχιάλου αποτελεί δομή της ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ του Δήμου Βόλου η οποία είναι συγχρηματοδοτούμενη από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Θεσσαλίας 2014-2020 στον Άξονα Προτεραιότητας 2α «Ανάπτυξη και αξιοποίηση ικανοτήτων ανθρώπινου δυναμικού – Ενεργός κοινωνική ενσωμάτωση».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το