Τοπικά

“Ντύνονται” με πλέγματα οι βράχοι στον δρόμο μεταξύ Μ. Βελανιδιάς και Χρυσής Ακτής Παναγιάς

Στις εργασίες συντήρησης της επαρχιακής οδού Βόλου – Νέας Αγχιάλου – Μικροθηβών, που εκτελεί η Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και Σποράδων, συνολικού προϋπολογισμού 1 εκ. ευρώ, βρέθηκε η Αντιπεριφερειάρχης Δωροθέα Κολυνδρίνη, διαπιστώνοντας από κοντά την εξέλιξη των εργασιών, ζητώντας παράλληλα την τήρηση του χρονοδιαγράμματος παράδοσης του έργου.
Ήδη έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες τοποθέτησης πλέγματος σε ένα εκ των δυο βραχωδών ορυγμάτων τα οποία βρίσκονται μεταξύ της περιοχής Μεγάλης Βελανιδιάς και Χρυσής Ακτής Παναγιάς, με τις εργασίες να συνεχίζοντα με γοργούς ρυθμούς προκειμένου να «ντυθεί» με πλέγμα και το δεύτερο βραχώδες όρυγμα.

Η εργολαβία περιλαμβάνει εκτός των παραπάνω και εργασίες τοποθέτησης στηθαίων και ασφαλτόστρωσης τμημάτων δρόμου οι οποίες θα γίνουν αμέσως μετά.

Σε δηλώσεις της η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Σποράδων κ. Δωροθέα Κολυνδρίνη ανέφερε: «Υλοποιούμε ως Περιφέρεια Θεσσαλίας ένα σημαντικό οδικό έργο που στόχο έχει την ασφάλεια διερχόμενων οδηγών, σε ένα οδικό τμήμα, από το οποίο διέρχεται καθημερινά μεγάλος όγκος οχημάτων. Με σύμμαχο τον καλό καιρό οι εργασίες προχωρούν γρήγορα, προκειμένου να δοθεί το εν λόγω οδικό τμήμα όσο γίνεται πιο γρήγορα στην κυκλοφορία».

dav
Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το