Τοπικά

Το έθιμο του Αι Γιάννη του Κλήδονα αναβιώνει αύριο στην Αγριά

Το «Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2018» συνεχίζεται με την 5η κατά σειρά εκδήλωση την Κυριακή 24 Ιουνίου με την αναβίωση του εθίμου του Άϊ Γιάννη του Κλήδονα, στις 9.00 μ.μ. στον προαύλειο χώρο του Ι.Ν. Αγ. Γεωργίου Αγριάς.
Ελάτε να γιορτάσουμε με ζωντανή μουσική και χορό και μην ξεχάσετε να φέρετε μαζί σας τα μαγιάτικα στεφάνια σας για το κάψιμο.
Στις 21 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε με επιτυχία και η τρίτη ομιλία σε συνεργασία του Τομέα Νεότητος και Πολιτισμού του Ι.Ν. Αγ Γεωργίου Αγριάς με την Τοπική Μονάδα Υγείας Αγριάς. Η ομιλία με θέμα «Η Επίδραση της Ηλιακής Ακτινοβολίας σε Παιδιά και Ενήλικες» ολοκλήρωσε την καλοκαιρινή συνεργασία των δύο φορέων στο πλαίσιο Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2018. Η κα Στέλλα Γρυπαίου (επισκέπτρια Υγείας) και η κα Ευαγγελία Γάτου (επισκέπτρια Υγείας) μας ενημέρωσαν για τη δράση της ΤΟ.Μ.Υ. Αγριάς, τα ωφέλη και τους κινδύνους της έκθεσης στον ήλιο καθώς και χρήσιμες συμβουλές.
Επίσης την Πέμπτη 28/6 σας περιμένουμε στην Αγριά για να απολαύσουμε τη συναυλία των ΜΕΛΙΡΙ σε Ένα Μουσικό Ταξίδι Χωρίς Σύνορα, στις 9.00 μ.μ. στον προαύλειο χώρο του Ι.Ν. Αγ Γερωργίου Αγριάς με την Ειρήνη Χουλιαρά, τη Μελίνα Ατρείδου και τον Μάριο Ποδάρα.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο

Μοιραστείτε το