Τοπικά

Το Επιμελητήριο Μαγνησίας στις Διεθνείς Εκθέσεις FOOD EXPO 2024 και «OLIO CAPITALE 2024»

Μετά την ιδιαίτερα επιτυχημένη παρουσία στις προηγούμενες διοργανώσεις, το Επιμελητήριο Μαγνησίας συνεχίζει τις δράσεις στήριξης των επιχειρήσεων – μελών του μέσω της προβολής – προώθησης των προϊόντων τους και αποφάσισε να συμμετάσχει -εάν και εφόσον υπάρξει ενδιαφέρον από τις τοπικές επιχειρήσεις- στην «FOOD EXPO 2024 – ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ» που θα διεξαχθεί στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, στην Αθήνα από 9 Μαρτίου έως και 11 Μαρτίου 2024.
Η FOOD EXPO εδώ και 10 χρόνια αντιπροσωπεύει με τον καλύτερο τρόπο τον δυναμικό κλάδο των τροφίμων και ποτών σε διεθνές επίπεδο, αποτελώντας πόλο έλξης για περισσότερους από 75.000 επαγγελματίες της Οργανωμένης Λιανικής, του Χονδρεμπορίου και της Μαζικής Εστίασης.
Λεπτομέρειες σχετικά με την «FOOD EXPO 2024» μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα www.foodexpo.gr, ενώ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν και να συμπληρώσουν την Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για Συμμετοχή στο site του Επιμελητηρίου Μαγνησίας cci-magnesia.gr. Η φόρμα θα πρέπει να αποσταλεί ηλεκτρονικώς στο [email protected] μέχρι την Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2024.
Απαραίτητη προϋπόθεση, οι ενδιαφερόμενοι να είναι ταμειακά ενήμεροι προς το Επιμελητήριο, έχοντας εξοφλήσει τη συνδρομή τους. Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Παράλληλα, το Επιμελητήριο Μαγνησίας στα πλαίσια των δραστηριοτήτων του που στόχο έχουν την στήριξη των τοπικών επιχειρήσεων και την προβολή – προώθηση των προϊόντων τους, αποφάσισε τη συμμετοχή στη Διεθνή Έκθεση «OLIO CAPITALE 2024», που διοργανώνεται στην Τεργέστη της Ιταλίας από 8 έως και 10 Μαρτίου 2024.
Η συγκεκριμένη έκθεση είναι η μεγαλύτερη και πιο σημαντική του είδους της, αφιερωμένη εξ’ ολοκλήρου στο κορυφαίας ποιότητας εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο. Εκτός της παρουσίασης λαδιού, ελιάς και γενικά προϊόντων ελιάς, περιλαμβάνει διαγωνισμό λαδιού και συναντήσεις b2b μεταξύ των ενδιαφερομένων. Επιπλέον, στους συμμετέχοντες δίνεται η ευκαιρία απευθείας πώλησης καθώς επίσης και γευσιγνωσίας και παρακολούθησης τεχνικών σεμιναρίων και διαλέξεων.
“Το Επιμελητήριό μας θα καλύψει το κόστος ενοικίασης ενιαίου εκθεσιακού περιπτέρου, εντός του οποίου θα παραχωρηθεί χώρος στην κάθε συμμετέχουσα επιχείρηση προκειμένου να εκθέσει τα προϊόντα της.
Λεπτομέρειες σχετικά με την «OLIO CAPITALE» μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα www.oliocapitale.it, ενώ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν και να συμπληρώσουν την Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για Συμμετοχή στο site του Επιμελητηρίου Μαγνησίας cci-magnesia.gr. Η φόρμα θα πρέπει να αποσταλεί ηλεκτρονικώς στο [email protected] μέχρι την Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2024.
Απαραίτητη προϋπόθεση, οι ενδιαφερόμενοι να είναι ταμειακά ενήμεροι προς το Επιμελητήριο, έχοντας εξοφλήσει τη συνδρομή τους. Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας” αναφέρεται.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το