Τοπικά

Το Επιμελητήριο Μαγνησίας για τον θάνατο του Κωνσταντίνου Μίχαλου

Με αφορμή τον θάνατο του Προέδρου του Εμπορικού Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών και Προέδρου της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος Κωνσταντίνου Μίχαλου, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μαγνησίας κ. Αριστοτέλης Μπασδάνης, δήλωσε τα εξής: «Ασύλληπτη φαντάζει η είδηση για τον αδόκητο χαμό ενός ανθρώπου που ταύτισε την ζωή και την ύπαρξη του με το επιχειρείν στην Ελλάδα και τον επιμελητηριακό θεσμό για 28 ολόκληρα χρόνια.
Ο Κωνσταντίνος Μίχαλος ως Πρόεδρος του ΕΒΕΑ από το 2006, Πρόεδρος της ΚΕΕΕ από τον Μάρτιο του 2012 και μόνιμος Αντιπρόεδρος των Ευρωεπιμεληρίων από το 2019 άνοιξε δρόμους σε όλους τους «τολμηρούς» επαγγελματίες που θέλησαν να επενδύσουν και να στηρίξουν την ελληνική επιχειρηματικότητα σε ένα δύσκολο οικονομικό περιβάλλον.
Συνεργάτης πάντα και αρωγός του Επιμελητηρίου Μαγνησίας, ο Κωνσταντίνος Μίχαλος ανέδειξε την προσφορά της τοπικής επιχειρηματικότητας στην τοπική κοινωνία και την συνεισφορά της στην εθνική οικονομία.
Ακόμη και ο θάνατός του, απέδειξε ότι «ο αγώνας του Έλληνα επιχειρηματία για την καθημερινή επιβίωση» δεν είναι ακόμη ένα πολυφορεμένο τσιτάτο, αλλά μία τραγική πραγματικότητα στην Ελλάδα του 2021.
Ο πάντα ρηξικέλευθος λόγος του, η δράση και η συνεισφορά του στην επιχειρηματικότητα και την εθνική μας οικονομία θα αποτελεί για μας οδηγό για την συνέχεια.
Το Επιμελητήριο Μαγνησίας εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην επιμελητηριακή οικογένεια, αλλά και στους οικείους του».

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το