Πολιτισμός

Το δυναμικό live-rock συγκρότημα Κίτρινα Ποδήλατα απόψε στο Τεχνόπολις Stage

Το δυναμικό live-rock συγκρότημα Κίτρινα Ποδήλατα αναλαμβάνει, ως ο κυριότερος εκπρόσωπος της σύγχρονης ελληνικής ροκ σκηνής, να μεταδώσει την ανεξάντλητη ενέργειά του, ενισχύοντας την πεποίθηση πως… «μέσα από την παρέα που ενώνεται, μέσα από τη μουσική και τα ισχυρά μηνύματά της, μπορούμε όλοι να ανακαλύψουμε μια φωτεινότερη πλευρά του εαυτού μας».

Τα Κίτρινα Ποδήλατα, οι Αλέξανδρος και Γιώργος Παντελιάς, σήμερα Σάββατο 9 Φεβρουαρίου, Τεχνόπολις Stage (Γ. Λαμπράκη 25, Παλιά, είσοδος από το στενό Γραβιάς), στις 22.00, στην πιο δημιουργική περίοδο της 18ετούς πορείας τους, μετά και την κυκλοφορία του Vol2 «the Orchestra project», υπόσχονται ένα εκρηκτικό stage performance και τραγούδια «πίσω από τη βιτρίνα», να μετατρέψουν τις βραδιές μας σε δυνατές συναυλιακές εμπειρίες που θα αναθερμάνουν τις ελπίδες μας για καλύτερες μέρες. Μαζί τους συμμετέχει ο γνωστός Βολιώτης τραγουδοποιός και ερμηνευτής Θάνος Μωραϊτίδης.
Τιμές εισιτηρίων (διατίθεται περιορισμένος αριθμός), προπώληση και ταμείο 8 ευρώ. Σημεία προπώλησης: Snuff Tobacco Store (Γραβιάς 4, Παλιά Βόλου), Seven Sports.
Η εκδήλωση τελεί υπό την καλλιτεχνική αιγίδα του Συλλόγου Φίλων Τέχνης και Δημιουργίας Τεχνόπολις.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το