Αθλητισμός

Το αποτέλεσμα της κάλπης μελετούν στη Νίκη Βόλου 

Τη δική τους αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος κάνουν στη Νίκη. Πάντως κοινή είναι η πεποίθηση ότι δεν θα επηρεάσει την προσπάθεια της βολιώτικης ομάδας, η οποία έχει και το βλέμμα της στη σημερινή επικύρωση της βαθμολογίας στη Σούπερ Λιγκ.
Ο Αχιλλέας Μπέος ήταν ο απόλυτος θριαμβευτής των δημοτικών εκλογών στη Μαγνησία. Το ποσοστό του χαρακτηρίζεται σαρωτικό και του χάρισε την ανανέωση της θητείας του για ακόμη τέσσερα χρόνια, χωρίς καν να χρειαστεί να γίνουν επαναληπτικές εκλογές την ερχόμενη Κυριακή.
Στην ομιλία αμέσως μετά τη νίκη του ο κ. Μπέος αναφέρθηκε και στο ποδόσφαιρο επαναλαμβάνοντας την επιθυμία του για μία ομάδα στη Μαγνησία. Βέβαια δεν ανέφερε κάτι για Νίκη και Ολυμπιακό, αλλά υπάρχουν φίλαθλοι που ανησυχούν μήπως συρρικνωθούν οι δύο ιστορικές ομάδες της πόλης μας.

Από την πλευρά της η Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου βλέπει τα πράγματα με ψυχραιμία. Άλλωστε ποτέ ανοικτά δεν είχε ταχθεί ενάντια στη Δημοτική Αρχή γιατί δεν επιθυμεί να πυροδοτεί εντάσεις, αλλά ούτε έχει και πολύ στενές σχέσεις μαζί της. Οι όποιες επαφές είχαν γίνει, ήταν καθαρά τυπικές και αφορούσαν χρήση των αθλητικών εγκαταστάσεων κλπ.
Θυμίζουμε ότι πριν την εκλογική αναμέτρηση η Διοικούσα Επιτροπή είχε εκδώσει ανακοίνωση με την οποία ξεκαθάριζε ότι δεν πρόκειται να εμπλακεί σε πολιτικά παιχνίδια. Πράγματι ακολούθησε τη συγκεκριμένη στάση, καθώς τα μέλη της πιστεύουν ότι μοναδικός τους γνώμονας είναι το καλό της ομάδας και τίποτα περισσότερο.
Έτσι οι διοικούντες περιορίζονται στα καθήκοντα που αφορούν το ποδοσφαιρικό τμήμα και αυτό που τους νοιάζει είναι πώς θα καταφέρει η Νίκη να παίξει σε μεγαλύτερη κατηγορία. Για τον λόγο αυτό έχουν στραμμένη την προσοχή τους στην επικύρωση της βαθμολογίας στη Φούτμπολ Λιγκ.
Η διαδικασία έχει οριστεί για αύριο στη 1 το μεσημέρι και μόλις πραγματοποιηθεί, θα σημάνει και την πτώση του Ηρακλή στην Γ’ Εθνική. Οι «κυανόλευκοι» θα προσπαθήσουν να κερδίσουν τη θέση του στη Φούτμπολ Λιγκ ως η ομάδα με τη μεγαλύτερη συγκομιδή βαθμών στην τρίτη κατηγορία.

Ανοικτή συγκέντρωση αύριο για το τμήμα μπάσκετ της Νίκης
Ανοικτή συγκέντρωση για το τμήμα μπάσκετ του Γ.Σ.Β. «Η Νίκη» διοργανώνει η Διοικούσα Επιτροπή καλαθοσφαίρισης του βολιώτικου συλλόγου. Η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί την αύριο Τετάρτη (29 Μαΐου) στο Πνευματικό Κέντρο Ν. Ιωνίας, το οποίο βρίσκεται επί των οδών Σταδίου και Μανδηλαρά, λίγο πιο κάτω από το κλειστό γυμναστήριο. Η εκδήλωση θα αρχίσει στις 19.00 και οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να εκφράσουν τις απόψεις τους και να καταθέσουν τις προτάσεις τους για το μέλλον της Νίκης.
Θυμίζουμε ότι ο Μπάμπης Τουτουντζόγλου σε πρόσφατη συνέντευξή του έχει επισημάνει ότι αισθάνεται πολύ κουρασμένος και δεν μπορεί πλέον να σηκώσει μόνος όλο το βάρος που είχε φορτιστεί φέτος. Επομένως στη συνάντηση καλούνται να συμμετάσχουν όλοι όσοι ενδιαφέρονται για την ομάδα μπάσκετ, η οποία φέτος γεύτηκε το πικρό ποτήρι του υποβιβασμού και επιστρέφει στην Γ’ Εθνική, απ’ όπου ανέβηκε πέρσι.
Ευχή όλων στη Διοικούσα Επιτροπή μπάσκετ είναι να βρεθούν άνθρωποι να συνδράμουν στην προσπάθεια όχι απαραίτητα οικονομικά. Αυτό που λείπει αυτή τη στιγμή είναι άτομα που θα τρέξουν για τις ανάγκες της ομάδας προσφέροντας εθελοντική εργασία.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το