Την Τετάρτη το «τελευταίο αντίο» στον Δημήτρη Βάλλα – Ψήφισμα της Ένωσης Συντακτών Θεσσαλίας

Συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι θα πουν αύριο Τετάρτη το τελευταίο αντίο στον Λαρισαίο δημοσιογράφο Δημήτρη Βάλλα που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 62 ετών μετά από γενναία αλλά άνιση μάχη που έδωσε τα τελευταία χρόνια με τον καρκίνο.  Η κηδεία του θα γίνει στις 12 το μεσημέρι από τον ιερό ναό του Αγίου Θωμά στη Λάρισα.  Ψηφίσματα για τον θάνατό του εξέδωσε η Ένωση Συντακτών Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και Ευβοίας καθώς και το Επικουρικό Ταμείο Αρωγής Συντακτών Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και Ευβοίας.

Το ψήφισμα της Ένωσης Συντακτών
Με αφορμή το θάνατο του μέλους μας, Δημητρίου Βάλλα, πρώην Αντιπροέδρου και Ταμία, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Συντακτών Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και Ευβοίας, συνεδρίασαν εκτάκτως και αποφάσισαν τα εξής:
1. Να παραστούν σύσσωμα στη νεκρώσιμη ακολουθία που θα πραγματοποιηθεί αύριο Τετάρτη 13 Μαρτίου 2019 στις 12 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό του Αγίου Θωμά στη Λάρισα και να καταθέσουν στεφάνι.
2. Να εκφράσουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους της.
3. Να καταθέσουν ποσό εις μνήμη του σε ευαγές ίδρυμα.

Το ψήφισμα του Επικουρικού Ταμείου Αρωγής Συντακτών
Με αφορμή το θάνατο του μέλους μας, Δημητρίου Βάλλα, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Επικουρικού Ταμείου Αρωγής Συντακτών Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας, συνεδρίασαν εκτάκτως και αποφάσισαν τα εξής:
3. Να καταθέσουν ποσό εις μνήμη του σε ευαγές ίδρυμα.