Τοπικά

Τηλεδιάσκεψη της ΟΕΒΕΜ με τον Αλέξανδρο Μεϊκόπουλο

Σε συνέχεια των τηλεδιασκέψεων εργασίας της Ο.Ε.Β.Ε.Μ., πραγματοποιήθηκε σήμερα τηλεδιάσκεψη με τον βουλευτή Αλέξανδρο Μεϊκόπουλο. Η συνάντηση εργασίας αποτέλεσε σημείο γνωριμίας με το νέο Δ.Σ. και αναπτύχθηκε εποικοδομητικός διάλογος μεταξύ των συμμετεχόντων ενόψει των εξελίξεων της πανδημίας.
Οι εκπρόσωποι του Δ.Σ. της Ο.Ε.Β.Ε.Μ. παρακολουθώντας τις τελευταίες εξελίξεις ειδικά όσον αφορά τις μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις έθεσαν τα προβλήματα των επαγγελματιών, βιοτεχνών και εμπόρων του Νομού Μαγνησίας και εξέφρασαν τις ανησυχίες και τους προβληματισμούς για την επόμενη μέρα. Επίσης, κατατέθηκαν προτάσεις με γνώμονα την επιβίωση των μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων, που βρίσκονται σε τραγική οικονομική κατάσταση, ειδικά σήμερα που δίνεται παράταση του lockdown. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Δημόσιες Δομές Υγείας στη Μαγνησία, στη χρηματοδότηση και σε θέματα που αφορούν την καθημερινότητα των μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων.
Στην τηλεδιάσκεψη συμμετείχαν από την Ο.Ε.Β.Ε.Μ. , η Πρόεδρος Δωροθέα Καναβιτσά, ο Α’ Αντιπρόεδρος Νικόλαος Πλουμιστός, ο Β’ Αντιπρόεδρος Ιωάννης Φόβος, ο Γεν. Γραμματέας Αθανάσιος Μόσχος, η Ταμίας Ευαγγελία Αρβανίτη, η Αναπλ. Γεν. Γραμματέας Ευαγγελία Διανελλάκη και το Μέλος Μαρία Τσελεπή.
Ο Βουλευτής παρακολούθησε με προσοχή τις τοποθετήσεις της Ο.Ε.Β.Ε.Μ. και ανέλυσε τις προτάσεις και τις κοινοβουλευτικές αναφορές που ήδη έχει καταθέσει, ενώ δεσμεύτηκε για την κατάθεση νέων αναφορών στο πλαίσιο όσων συζητήθηκαν, έχοντας πάντα κριτήριο την οικονομική ενίσχυση και στήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Το ΔΣ της ΟΕΒΕΜ και ο Βουλευτής δεσμεύτηκαν για συνέχιση της μεταξύ τους συνεργασίας.
“Το Δ.Σ.βρίσκεται δίπλα στους Επαγγελματίες, Βιοτέχνες και Εμπόρους του Νομού Μαγνησίας και καλούμε όλα τα Πρωτοβάθμια Σωματεία να καταθέσουν τις θέσεις, τις απόψεις και τις προτάσεις τους, προκειμένου να τις προωθήσουμε προς διευθέτηση. Την κρίση θα την ξεπεράσουμε ενωμένοι” σημειώνει σε ανακοίνωσή της η ΟΕΒΕΜ.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το