Ελλάδα

Θρίλερ στα Βίλια: Πού στρέφονται οι αρχές για τη δολοφονία της 38χρονης Κινέζας που βρέθηκε σε βαλίτσα

Εντατικές είναι οι έρευνες για τη δολοφονία της 38χρονης Κινέζας, η οποία βρέθηκε νεκρή μέσα σε βαλίτσα στα Βίλια, με τους αξιωματικούς του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής να ερευνούν τις «απουσίες» ατόμων από το συγγενικό και το στενό φιλικό της περιβάλλον.

Η νεκρή γυναίκα, η εξαφάνιση της οποίας είχε δηλωθεί από τη συγκάτοικό της στις 17 Οκτωβρίου, ταυτοποιήθηκε μέσω των αποτυπωμάτων της μετά την ολοκλήρωση της ιατροδικαστικής εξέτασης. Βρισκόταν στη χώρα μας τους τελευταίους έξι μήνες και είχε συλληφθεί για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών, καθώς δεν διέθετε τα απαιτούμενα ταξιδιωτικά έγγραφα.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» είχε δώσει στη δημοσιότητα τα στοιχεία της κατόπιν αιτήματος των οικείων της, καθώς συνέτρεχαν λόγοι οι οποίοι έθεταν τη ζωή της σε κίνδυνο, κάτι που επιβεβαιώθηκε τραγικά.”

Αγνωστη η αιτία θανάτου της 38χρονης Κινέζας -Το στοιχείο του εσωρούχου
«Απροσδιόριστη» είναι προς το παρόν η αιτία θανάτου, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Νίκο Καλόγρηα, «ωστόσο υπάρχουν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας και δεν μπορεί να αποκλειστεί η περίπτωση της ασφυξίας με τα χέρια ή διά βρόχου».
Στο σώμα της 38χρονης δεν εντοπίστηκαν κακώσεις κατά τη νεκροψία-νεκροτομή, ενώ περισσότερες απαντήσεις αναμένεται να δώσουν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων.

Το γεγονός ότι ο δράστης άφησε στο θύμα το εσώρουχό του αναδεικνύει την ψυχοσύνθεση του δράστη αλλά και την απόσταση στον «κύκλο» επαφών του θύματος, αναφέρουν στελέχη του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής. Αυτό, μάλιστα, δεν αποκλείεται να αποτελέσει ισχυρό στοιχείο στην πορεία των ερευνών για την εξιχνίαση της υπόθεσης.

Ξεκινούν οι καταθέσεις -Επικοινωνία της Ελληνικής Αστυνομίας με την πρεσβεία της Κίνας
Τις επόμενες ημέρες οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση αναμένεται να λάβουν καταθέσεις από άτομα που γνώριζαν την 38χρονη, και κυρίως από εκείνους που ανήκουν στο στενό περιβάλλον της.

Οι αρμόδιοι αξιωματικοί από την πρώτη στιγμή είχαν διαπιστώσει την επιμονή του δράστη για καλή απόκρυψη της σορού, 200 μέτρα μέσα σε δασώδη περιοχή, με επιδιωκόμενο στόχο να κερδίσει χρόνο μέχρι τον εντοπισμό της, προκειμένου να καλύψει τα ίχνη του. Για αυτόν το λόγο βρίσκονται σε επικοινωνία και με την πρεσβεία της Κίνας, προκειμένου να εντοπίσουν ύποπτες μετακινήσεις και ταξίδια υπηκόων της κατά το επίμαχο χρονικό διάστημα μετά την εξαφάνιση του θύματος.
Πηγή: iefimerida.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το