Ελλάδα

Θρίλερ με την εξαφάνιση στο Λαύριο: Τα τελευταία βήματα του 47χρονου

Tέσσερις ημέρες μετά την εξαφάνιση του η αστυνομία αλλά και το λιμενικό συνεχίζουν την αναζήτηση του 47χρονου από το Λαύριο. Η εξαφάνιση του έχει εξελιχθεί σε ένα θρίλερ ακόμα και για έμπειρους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ. αλλά και ερευνητές που έχουν μεγάλη εμπειρία από ανάλογες υποθέσεις.
Οι έρευνες δεν έχουν οδηγήσει σε κάποιο αποτέλεσμα ή σε κάποια ασφαλή συμπεράσματα ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες του ethnos.gr ο Γιώργος Πανάγιος οι αρχές έχουν εστιάσει το ενδιαφέρον στο παρελθόν του 47χρονου και πατέρα δύο κοριτσιών τα οποία μάλιστα το μοιραίο πρωινό της 24ης Φεβρουαρίου τα πήγε κανονικά στο σχολείο.

Λίγη ώρα μετά οι κάμερες πολυτελούς ξενοδοχείου στο Σούνιο κατέγραψαν τις κινήσεις του περιφερειακά στη μάντρα του ξενοδοχείου και στη συνέχεια χάνονται τα ίχνη του.
Μάλιστα εκδόθηκε και “Silver Alert Hellas” ενώ ο Γεράσιμος Κουρούκλης που ειδικεύεται για πολλά χρόνια στην αναζήτηση χαμένων προσώπων ασχολήθηκε προσωπικά με την υπόθεση και έφτιαξε ένα βίντεο με τις τελευταίες καταγεγραμμένες κινήσεις του Γιώργου Πανάγιου.

Μετά το σχολείο πήγε στο Σούνιο
Ο 47χρονος αφού άφησε τις κόρες του στο σχολείου του Λαυρίου φτάνει έξω από την είσοδο προς τον αρχαιολογικό χώρο του Σουνίου. Αφήνει στο πάρκινγκ το αυτοκίνητο του και μάλιστα άφησε επάνω και τα κλειδιά. Εκεί φαίνεται να τρέχει στην απέναντι πλευρά και να περνάει τα προστατευτικά κιγκλιδώματα που οδηγούν σε κακοτράχαλο έδαφος. Πίσω από το σημείο που θεωρητικά περπάτησε ο 47χρονος το μονοπάτι τελειώνει και αρχίζει απάτητο και κακοτράχαλο έδαφος που καταλήγει σε βραχώδη και απόκρυμνη παραλία.

Οι λεπτομέρειες που εξετάζει η αστυνομία
Σύμφωνα με την αστυνομία και από πληροφορίες που έχει στη διάθεση του το ethnos.gr ο Γιώργος Πανάγιος στο πρόσφατο παρελθόν αντιμετώπισε κατάθλιψη και είχε εξαφανιστεί άλλη μία φορά για τρεις ημέρες αλλά είχε επιστρέψει στην οικεία του. Την ημέρα της εξαφάνισης του πάντως δεν έδειξε κάποια ιδιαίτερη συμπεριφορά και δεν κίνησε τις υποψίες των οικείων του.

Το σπίτι του 47χρονου είναι σχετικά κοντά από το σημείο που εξαφανίστηκε. Το τελευταίο διάστημα έδειχνε απόμακρος διατηρούσε άριστες σχέσεις με τον αδελφό του Δημήτρη ο οποίος μάλιστα είναι υπάλληλος του Δήμου Λαυρεωτικής και τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Οι αρχές εξετάζουν όλα τα σενάρια, ενώ έχει γίνει έρευνα και στον τόπο καταγωγής του αείμνηστου πατέρα (κατάγονταν από χωριό της κεντρικής Ελλάδας) μήπως κάποιος γνωρίζει κάτι.

Για τρία 24ωρα έγιναν εκτεταμένες έρευνες στο Σούνιο και συγκεκριμένα στην βραχώδη περιοχή και στην βραχώδη παραλία από δυνάμεις του λιμενικού και της αστυνομίας αλλά δεν βρέθηκε το παραμικρό ίχνος του 47χρονου.

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το