Αθλητισμός

Θρίαμβος της Ακαδημίας ελευθέρας πάλης Ολυμπιονίκης στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα στην άμμο

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Πάλης στην άμμο την Κυριακή 20/06/2021 στην Κατερίνη.

Θρίαμβος για την Ακαδημία Ελευθέρας Πάλης “Ολυμπιονίκης”.

Χρυσό μετάλλιο για το Βόλο και για την ακαδημία ελευθέρας πάλης “Ολυμπιονίκης”έφερε στα 70 κιλά γυναικών, η Στεφανία Ζαχείλα η οποία θα μας εκπροσωπήσει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κερδίζοντας την σερί πρωταθλήτρια ετών, Κατερίνα Πιτσιάβα του Συλλόγου “Όγχηστος”.

Στα 90 κιλά ανδρών, την τρίτη θέση κατέλαβε ο αθλητής του “Ολυμπιονίκη” Νίκος Μανουσογιωργάκης και είναι ο δεύτερος αθλητής που θα μας εκπροσωπήσει στο παγκόσμιο πρωτάθλημα.

Στην κατηγορία παγκορασίδων και στα 50 κιλά + την τρίτη θέση κατέλαβε για τον “Ολυμπιονίκη” η Φωτεινή Ναλμπάντη.

Θα πρέπει να αναφέρουμε πως σαν Σύλλογος στη γενική κατάταξη, στις γυναίκες κατακτήσαμε το ασημένιο μετάλλιο και στις παγκορασίδες το χάλκινο.

Είναι σαρωτική η εμφάνιση μας σε ένα πανελλήνιο πρωτάθλημα μετά από μήνες απουσίας λόγω της πανδημίας και άξιο λόγου είναι το γεγονός ότι ήμασταν ο μοναδικός Σύλλογος της Μαγνησίας που συμμετείχε ενεργά στη διοργάνωση.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Χατζηαργυρίου Χρήστος καθώς και οι προπονητές Γαβρινιώτης Ιωάννης και Καρνάβας Κώστας ευχαριστούν τους αθλητές που κατάφεραν με τις πράξεις τους να δείξουν τη σκληρή καθημερινή προσπάθεια του Συλλόγου και να κάνουν πραγματικότητα τις πρακτικές των προπονητών και με την υποστήριξη της διοικήσεως φτάσαμε στο απόλυτο αποτέλεσμα. Είμαστε περήφανοι για αυτά τα παιδιά καθώς και για το ενωτικό κλίμα που υπάρχει καθόλη τη διάρκεια προπονήσεων και αγώνων.

Η πάλη και ο  είναι ένα ολοκληρωμένο άθλημα και ο “Ολυμπιονίκης” είναι ένας σύλλογος που γυμνάζει αρμονικά σώμα και μυαλό. Είναι ένα σωματείο με ικανούς ανθρώπους και αθλητές που θα φέρει ακόμη περισσότερα μετάλλια στο μέλλον.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το