Τοπικά

Θερμή υποδοχή επεφύλαξαν οι κάτοικοι της Νέας Ιωνίας στους υποψηφίους βουλευτές Ν.Δ. Μαγνησίας

Προεκλογική ομιλία πραγματοποίησαν χθες Τρίτη στη Νέα Ιωνία ο Χρήστο Μπουκώρος, Αθανάσιος Λιούπης, Κωνσταντίνο Μαραβέγιας και Έφης Αντωνίου-Χουβαρδά, παρουσία και του προέδρου της ΔΕΕΠ Μαγνησίας Νίκου Αθανασάκη, διανύοντας την τελευταία εβδομάδα πριν τις κρίσιμες εκλογές της 25ης Ιουνίου.
Η παρουσία του κόσμου ήταν μαζική αποδεικνύοντας για ακόμη μία φορά τη στήριξη στο πρόσωπο των υποψηφίων βουλευτών, στο έργο της Νέας Δημοκρατίας, καθώς και στο Πρόγραμμα του Κυριάκου Μητσοτάκη για την επόμενη τετραετία.

«Μπαίνοντας στην τελική ευθεία πριν τις εκλογές, συνεχίζουμε την καθημερινή επαφή με τους πολίτες, με επισκέψεις σε διάφορες περιοχές του Νομού για να συνομιλήσουμε μαζί τους, να ανταλλάξουμε απόψεις, να αφουγκραστούμε τις ανησυχίες τους.
Κυρίως όμως να τους ζητήσουμε να προσέλθουν εκ νέου στις κάλπες, οι οποίες για ακόμη μία φορά θα τονίσω ότι είναι άδειες αφού πρόκειται για μία νέα εκλογική αναμέτρηση και τίποτα δεν έχει κριθεί, προκειμένου να επανεπιβεβαιωθεί η ψήφος εμπιστοσύνης προς τη Νέα Δημοκρατία, προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη, διασφαλίζοντας μία ισχυρή και σταθερή κυβέρνηση ικανή για αλλαγές που χρειάζεται η Ελλάδα για να πάει μπροστά!» υπογράμμισε στην ομιλία του ο Χρήστος Μπουκώρος.
Στη συνέχεια ο Χρήστος Μπουκώρος αναφέρθηκε στο όραμα της Νέας Δημοκρατίας για την επόμενη τετραετία, για ένα καλύτερο βιοτικό επίπεδο για τους Έλληνες, με καλύτερους μισθούς, μειώσεις φόρων, αναβαθμισμένο Εθνικό Σύστημα Υγείας, βελτίωση του συστήματος Παιδείας, για ένα κράτος σύγχρονο, απολύτως ψηφιακό και αποτελεσματικό, για μία πράσινη Ελλάδα με σκοπό την ενίσχυση της ενεργειακής ασφάλειας αλλά και για ένα καλύτερο περιβάλλον, για μία Ελλάδα ισχυρή μέσω της αμυντικής της θωράκισης, απέναντι στις διεθνείς προκλήσεις.
«Στον κοινό μας στόχο για μία ισχυρή και αυτοδύναμη Ελλάδα συνεχίζουμε δυνατά όλοι μαζί ενωμένοι!» κατέληξε στην ομιλία του ο υποψήφιος βουλευτής.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το