Ελλάδα

Θεοδωράκης: Μνημόνιο εν κρυπτώ με πολλές αδικίες

Ο επικεφαλής του κόμματος "Ποτάμι" Σταύρος Θεοδωράκης μιλάει σε αίθουσα του ξενοδοχείου DIVANI PALACE, όπου παρουσίασε το ψηφοδέλτιο Επικρατείας του Ποταμιού, Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΑΣΧΑΛΗ

Τα πυρά του στον Αλέξη Τσίπρα στρέφει ο Σταύρος Θεοδωράκης με δηλώσεις του μετά από συνάντηση στελεχών του Ποταμιού όπου συζητήθηκαν τα όσα έχουν γίνει γνωστά για τις συνομιλίες μεταξύ εκπροσώπων κυβέρνησης και θεσμών, αλλά και οι σχεδιασμοί της κυβέρνησης για εκλογές τον Σεπτέμβριο.

“Ο κ. Τσίπρας κάνει ό,τι κάνουν όλοι οι παλιοί πολιτικοί. Περιμένουν τον Αύγουστο για να περάσουν τα δυσάρεστα μέτρα. Το μνημόνιο όμως του κ. Τσίπρα θα γίνει αντιληπτό από τον ελληνικό λαό. Και τότε όλοι θα καταλάβουν ότι η δική μας πρόταση για συμφωνία πριν από δύο μήνες, όταν η Ελλάδα ήταν σε πρόγραμμα, ήταν η μόνη συμφέρουσα λύση για τη χώρα” αναφέρει χαρακτηριστικά ο επικεφαλής του Ποταμιού.

Και συνεχίζει: “Τώρα όλα γίνονται εν κρυπτώ. Κανένας διάλογος, κανένα σχέδιο, πολλές αδικίες, όλα άρπα κόλα. Το μάρμαρο βέβαια και τους ερασιτεχνισμούς της κυβέρνησης θα τα πληρώσουν οι Έλληνες και οι Ελληνίδες. Και τα πληρώνουν ήδη”.

Σε ό,τι αφορά τα σενάρια για εκλογές τον Σεπτέμβριο ο κ. Θεοδωράκης τονίζει: “Το Ποτάμι είναι έτοιμο. Αλλά η πατρίδα μπορεί; Έχει αντοχές οι οικονομία; Υπευθυνότητα λοιπόν ζητάμε και όχι μικροκομματικά παιχνίδια.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το