Θ Plus

The Lion King: Το νέο τρέιλερ με Μουφάσα και Σίμπα (video)

Ακόμη ένα τρέιλερ για το πολυαναμενόμενο remake της ταινίας «The Lion King» μόλις κυκλοφόρησε από την Disney και αυτή τη φορά το θρυλικό τραγούδι του Έλτον Τζον «Can You Feel the Love Tonight?» ξυπνά μνήμες και συγκινεί. Το τραγούδι ερμηνεύει ο Donald Glover, γνωστός και ως Childish Gambino μαζί με τη Beyonce, ενώ είναι γνωστό πως στην ταινία ο Glover κάνει την φωνή του Σίμπα και η Beyonce υποδύεται την Νάλα.

Το «Lion King» μεταφέρεται στη μεγάλη οθόνη στα πρότυπα του πρόσφατου «The Jungle Book» και «Dumbo» με μία μίξη CGI ζώων και κανονικών ηθοποιών υπό τη σκηνοθετική επίβλεψη του Τζον Φαβρό. Σε αυτό το νέο teaser εμφανίζεται Μουφάσα που μιλά στον μικρό Σίμπα, και πρόκειται για ένα απόσπασμα της ομιλίας του λιονταριού στην πρώτη ταινία κινουμένων σχεδίων αναφορικά με «τους μεγάλους βασιλιάδες του παρελθόντος».

Αξίζει να αναφερθεί πως τα συνολικά κέρδη της πρωτότυπης ιστορίας κινουμένων σχεδίων που προβλήθηκε στη μεγάλη οθόνη το 1994 και «φιλοξενούσε» κομμάτια των Έλτον Τζον και Τιμ Ράις στο soundtrack της, ξεπέρασαν τα 968 εκατομμύρια δολάρια.
Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις 19 Ιουλίου 2019.

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το