Τοπικά

Θα γράψουν με τα σώματά τους συνθήματα κατά της καύσης σκουπιδιών – Εντυπωσιακό δρώμενο σήμερα στην παραλία του Βόλου

Πολίτες, φορώντας μαύρα ρούχα, θα γράψουν σήμερα με τα σώματά τους στο δάπεδο της παραλίας του Βόλου συνθήματα κατά της καύσης σκουπιδιών και υπέρ της υγείας, τα οποία θα φωτογραφηθούν και θα βιντεοσκοπηθούν με drone. Το δρώμενο διοργανώνεται από την Επιτροπή Αγώνα Πολιτών από τις 17:30 έως τις 18:30.

Η Επιτροπή Αγώνα Πολιτών Βόλου κατά της καύσης σκουπιδιών καλεί όλους τους πολίτες, σήμερα στις 19:00, σε συναυλία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για το Παμβολιώτικο Συλλαλητήριο στην παραλία της πόλης, στο ύψος του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Με μουσική υπόκρουση 6 συγκροτημάτων, μέλη της Επιτροπής θα ενημερώσουν τους πολίτες για το μεγάλο θέμα της καύσης των σκουπιδιών από την ΑΓΕΤ (Lafarge Holcim).

Τα μουσικά σύνολα που θα συμμετάσχουν στη συναυλία είναι 1. Vive le Μandoline, 2. Αποπλάνηση Ενηλίκων, 3. Νίκος Μεργιαλής, 4.Nickolas G, 5. Old Friends, 6.The Low Breakers.
Επίσης, σήμερα το απόγευμα, από τις 17:30 έως τις 18:30, η Επιτροπή Πολιτών καλεί τους Βολιώτες και τις Βολιώτισσες να συμμετέχουν σε δρώμενο που θα καλυφθεί με drone. Πολίτες, φορώντας μαύρα ρούχα, θα γράψουν με τα σώματά τους στο δάπεδο της παραλίας συνθήματα κατά της καύσης σκουπιδιών και υπέρ της υγείας, τα οποία θα φωτογραφηθούν και θα βιντεοσκοπηθούν με εναέριο τρόπο (drone).

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το