Τοπικά

Θα αποζημιώσει ιδιώτη ο Δήμος Βόλου για ζημιές στο Ι.Χ. του

Σε εξωδικαστικό συμβιβασμό αναμένεται να προχωρήσει ο Δήμος Βόλου για την καταβολή αποζημίωσης για υλικές ζημιές που υπέστη ΙΧ κατά τη διενέργεια εργασιών κοπής χόρτων από συνεργείο του τμήματος Πρασίνου. Το θέμα θα συζητηθεί στην Οικονομική Επιτροπή που συνεδριάζει την Τρίτη 20 Ιουνίου μετά από αίτηση που κατέθεσε ο κάτοχος του ΙΧ με την οποία αιτείται την καταβολή αποζημίωσης 235,19 ευρώ για υλικές ζημιές και συγκεκριμένα για θραύση στο πίσω αριστερό τζάμι, την ώρα που το αυτοκίνητο ήταν σταθμευμένο στην οδό Εθνικών Αγώνων στην πλατεία Λαμπράκη. Το συμβάν σημειώθηκε στις 2 Μαΐου κατά τη διάρκεια κοπής χόρτων.
Aπό την Οικονομική Επιτροπή θα εγκριθεί και το αποτέλεσμα της δημοπρασίας για την παραχώρηση με αντάλλαγμα του δικαιώματος απλής χρήσης αιγιαλού για την τοποθέτηση θαλάσσιων μέσων αναψυχής στις Νέες Παγασές. Θα κατακυρωθεί σε πλειοδότη που πρόσφερε το ποσό των 300 ευρώ ως μίσθωμα. Θα αναδειχθεί επίσης εταιρεία ως προσωρινή ανάδοχος για την προμήθεια και τοποθέτηση φωτιστικών led στις Δ.Ε. Νέας Αγχιάλου και Αγριάς.
Τέλος, η Ο.Ε. θα εγκρίνει μελέτη για την εκτέλεση ηλεκτρολογικών εργασιών. Πρόκειται για την εκτέλεση εργασιών για την επισκευή επικίνδυνων βλαβών που θα γίνουν σε δημοτικό κτίριο στην πλατεία Ρήγα Φεραίου και ο προϋπολογισμός της ανάθεσης είναι 2.183,64 ευρώ με το ΦΠΑ.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το