Τοπικά

Τέμπη: «Έδειξα φωτογραφίες στην Εισαγγελέα και μου είπε “πώς κάνετε έτσι;”», λέει πατέρας θύματος

Συγκλονίζει ο πατέρας του 27χρονου Δημήτρη, που έχασε τη ζωή του στο τραγικό δυστύχημα των Τεμπών μαζί με άλλους 56 επιβάτες με όσα αποκάλυψε για την αντιμετώπιση που βιώνουν από τις δικαστικές αρχές.

«Δεν υπάρχει Δικαιοσύνη στην Ελλάδα»
Ειδικότερα, ο Παύλος Ασλανίδης, αποκάλυψε στο ραδιοφωνικό σταθμό FOCUS ότι «Πήγαμε τον Αύγουστο (σ.σ στην Εισαγγελέα ΑΠ), μας υποσχέθηκε ότι, “είναι το μέρος φυλασσόμενο” και “όλα καλά και μη στεναχωριέστε” κι όταν πήγαμε και πήραμε φωτογραφίες και είδαμε με τα μάτια μας, πως ήταν πεταγμένα τα πράγματα εκεί, πήγα τις φωτογραφίες, τις τύπωσα και τις πήγα στο γραφείο της, τις έδειξα και ξέρεις τι μου είπε;

“Πώς κάνετε έτσι; Είναι ένα μικρό ηθικό θέμα“. Αυτή η κυρία έπρεπε να παραιτηθεί χτες, μαζί με τη Σακελλαροπούλου, τώρα που καταδικάστηκε η χώρα μας για τη διαφθορά. Ένα μικρό ηθικό θέμα;

«Σαν σκουπίδια μας βλέπουνε»
Και της λέω τα παιδιά σου θα ήθελες να τα δολοφονήσουν και να τα πετάξουν εκεί; Kαι μου λέει “σας καταλαβαίνω”… Μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι. Σαν σκουπίδια μας βλέπουνε.

Δεν μας βλέπουν καν. Δεν υπάρχει δικαιοσύνη στην Ελλάδα, την έχουν ελεγχόμενη. Και στους γονείς από την Καλαμπάκα είπε το ίδιο “συνεχίστε τη ζωή σας“.

Εγώ έχω πάρει μια απόφαση για τον γιό μου, δεν θα κάνουμε μνημόσυνο, αν δεν κάνουμε μνημόσυνο αυτούς που δολοφονήσαν το παιδί, μας δεν θα του κάνουμε μνημόσυνο, τα παλικάρια δεν τα κάνουμε μνημόσυνο».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το