Τοπικά

Ταυτοποιήθηκε και τρίτος δράστης της κλοπής σε κοσμηματοπωλείο του Αλμυρού

Συνεχίζεται η αστυνομική έρευνα για την κλοπή σε κοσμηματοπωλείο που διαπράχθηκε στον Αλμυρό Μαγνησίας τον προηγούμενο μήνα.  Μετά την ταυτοποίηση δύο δραστών, ηλικίας 31 και 25 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία, ταυτοποιήθηκε ακόμα ένας δράσης 28 ετών.

Η κλοπή σημειώθηκε τη Δευτέρα 17  Σεπτεμβρίου στον Αλμυρό όταν οι τρεις δράστες μαζί με δύο τουλάχιστον συνεργούς τους διέρρηξαν κεντρική είσοδο κοσμηματοπωλείου και αφαίρεσαν διάφορα κοσμήματα και τιμαλφή.
Η προανάκριση συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου για την ταυτοποίηση των υπολοίπων συνεργών των δραστών.

Υπενθυμίζεται ότι τα ξημερώματα της Δευτέρας 17 Σεπτεμβρίου, στις 3:25, πέντε άτομα διέρρηξαν το κοσμηματοπωλείο του κ. Μπαντή (πλησίον ταχυδρομείου Αλμυρού) στο κέντρο της πόλης. Οι κλέφτες φορούσαν κουκούλες, αδιαφόρησαν για το συναγερμό, στάθμευσαν μπροστά στο κατάστημα με Ι.Χ. μαύρου χρώματος μάρκας opel, όπου ένας περίμενε με αναμμένη τη μηχανή και τρεις η τέσσερις εισέβαλαν στο κοσμηματοπωλείο, σπάζοντας την πόρτα και κλέβοντας στη συνέχεια όσα περισσότερα κοσμήματα μπορούσαν. Πριν προλάβει να αντιδράσει κανείς από τη φασαρία και το συναγερμό που ακούστηκε, οι κλέφτες είχαν αποχωρήσει. Αυτόπτες μάρτυρες ήταν ο ιδιοκτήτης του διπλανού φούρνου και οι υπάλληλοι. Την πόρτα του κοσμηματοπωλείου έσπασαν με βαριοπούλα και διέρρηξαν και το χρηματοκιβώτιο καθώς βρήκανε και το κλειδί.

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το