Κόσμος

Ταϊλάνδη: Η θάλασσα ξέβρασε ακέφαλα γυμνά πτώματα σε παραλίες

Φρίκη έχει προκαλέσει στην κοινή γνώμη της Ταϊλάνδης η αποκάλυψη ότι η θάλασσα ξέβρασε στις παραλίες Rayong και Mae Rumbpueang δύο ακέφαλα πτώματα και το κεφάλι μιας γυναίκας, αφήνοντας έντρομους τους τουρίστες που απολάμβαναν τις διακοπές τους.
Το ένα πτώμα ανήκει σε μαύρο άντρα και βρέθηκε στην παραλία Mae Rumbpueang, αποκεφαλισμένο και χωρίς ρούχα. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή που εξέτασε το πτώμα, ο άντρας πρέπει να είχε χάσει τη ζωή του πριν από περίπου μία εβδομάδα. Στο σώμα του φέρει τρία τατουάζ που γράφουν μηνύματα στα αγγλικά.

Το δεύτερο πτώμα ανήκει επίσης σε άντρα και βρέθηκε στην παραλία Rayong, σε απόσταση 10 χιλιομέτρων. Φορούσε μόνο το εσώρουχό του και σύμφωνα με τον ιατροδιακαστή, είχε πεθάνει πριν από 10 ημέρες.
Την ίδια ημέρα, ένας ψαράς εντόπισε το κεφάλι μίας γυναίκας και ειδοποίησε την αστυνομία. Το κεφάλι βρέθηκε στην περιοχή Phra Pradaeng, περίπου 20 χιλιόμετρα νότια της Μπανγκόκ. Οι αρχές της Ταϊλάνδης πιστεύουν ότι το κεφάλι έπλεε στο νερό της θάλασσας για αρκετές ημέρες, ενώ το έστειλαν στο νοσοκομείο για νεκροψία.
Πλέον, η αστυνομία έχει καταλήξει ότι οι τρεις υποθέσεις συνδέονται με κάποιο τρόπο μεταξύ τους και αναζητούν τον δράστη ή τους δράστες.

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το