Ελλάδα

Τα προβλήματα των τριτέκων συζήτησε η Μ.Χρυσοβελώνη με την ΟΠΟΤΤΕ

triteknoi ellada

Σε φιλικό κλίμα πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα η συνάντηση του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Τριτέκνων Ελλάδος,  τα μέλη του οποίου είχαν έρθει  από όλα σχεδόν τα μέρη της Ελλάδας, με την υφυπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων  Μαρίνα Χρυσοβελώνη στα γραφεία του Υπουργείου. Αρχικά έγινε μια αναδρομή στον αγώνα της Ομοσπονδίας  για την εξομοίωση και τα μέλη της υπενθύμισαν στην υφυπουργό την προεκλογική υπόσχεση του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ αναφορικά με τους τρίτεκνους για την πραγματοποίηση της.

Το κυριότερο από τα θέματα που συζητήθηκαν αφορούσε την μείωση των εισιτηρίων στα μέσα μαζικής μεταφοράς, αστικά αλλά και υπεραστικά, (ΚΤΕΛ, ΟΣΕ, Ακτοπλοϊκά). Έτσι ζητήθηκε από την υπουργό να υπάρξει εξομοίωση με τους πολύτεκνους ενώ συζητήθηκε και το πρόβλημα που δημιουργήθηκε με τα αυτοκίνητα των 2.000 cc και την αδικία απέναντι στις τρίτεκνες οικογένειες.

Η κ. Χρυσοβελώνη δήλωσε ότι γνωρίζει τα προβλήματα των τριτέκνων  και υποσχέθηκε πως θα προσπαθήσει να επιλύσει τα θέματα που αφορούν την αρμοδιότητα της.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το