Τοπικά

Τα παιδιά του Ορφανοτροφείου Βόλου μαθαίνουν για τη διατροφική αξία του ψωμιού

ΨΩΜΙ

Την Παρασκευή 22/4/2016 τα μικρότερα παιδιά του Ορφανοτροφείου Βόλου, θα επισκεφθούν το αρτοποιείο “Αρτογνωσία”, προκειμένου να γνωρίσουν από κοντά τα στάδια παρασκευής του ψωμιού και να ενημερωθούν για τα διάφορα είδη ψωμιού.
Ο συνεργάτης του ιδρύματος Παναγιώτης Ζήσης, Κλινικός Διαιτολόγος- Διατροφολόγος, MSc θα ενημερώσει τα παιδιά για τη διατροφική αξία του ψωμιού, το οποίο αποτελεί τη βάση της Eλληνικής εκδοχής της Μεσογειακής Διατροφής.
Στη συνέχεια, με τις οδηγίες του αρτοποιού- ζαχαροπλάστη κ. Κωνσταντίνου Γεωργακόπουλου, τα παιδιά θα παρασκευάσουν μόνα τους τα δικά τους πασχαλινά κουλουράκια, τα οποία κατόπιν θα παραλάβουν για να τα καταναλώσουν και να τα προωθήσουν στο πασχαλινό τους bazaar.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο

Μοιραστείτε το