Τοπικά

Τα μέλη της Οικονομικής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής στον Δήμο Ρήγα Φεραίου

Ανακοινώθηκαν τα μέλη των Επιτροπών στον Δήμο Ρήγα Φεραίου. Στην Οικονομική Επιτροπή, από την παράταξη «Νέος Δήμος-Νέα Εποχή» του Δ. Νασίκα εκλέχθηκαν οι Χατζοπούλου-Παπανικολάου Βασιλική και Μπατζιάκας Ιωάννης. Αναπληρωματικά μέλη ορίστηκαν οι Κουβάτας Ιωάννης και Χατζής Σταύρος.
Από την παράταξη «Όλοι μαζί μπροστά» της μείζονος μειοψηφίας μέλη της επιτροπής ορίστηκαν ως τακτικά οι Πάσχος Χαράλαμπος και Παρσάς Ευάγγελος με αναπληρωματικά μέλη τους Μπαρτζιάλη Μαργαρίτη και Κουβάτα Αθανάσιο.
Στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής εκλέχθηκαν ως τακτικά μέλη οι κ.κ. Βλάχος Αθανάσιος και Παλληκάρης Δημήτρης και ως αναπληρωματικά μέλη οι Βουραζέρης Νικόλαος και Κουβάτας Ιωάννης από την παράταξη «Νέος Δήμος-Νέα Εποχή».
Από την παράταξη «Όλοι μαζί μπροστά» της μείζονος μειοψηφίας εκλέχθηκαν ως τακτικά οι Μωραΐτης Χρήστος και Κοντοκλώτσης Γιώργος με αναπληρωματικά μέλη τους Σεσκλιώτη Θεοχάρη και Μαργαριτόπουλο Δημήτρη.

Από τη δημοτική αρχή τα μέλη του προεδρείου στο Δημοτικό Συμβούλιο
Πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου εκλέχθηκε ο κ. Γιώργος Παπαδάμ μετά την πρόταση του δημάρχου Δημήτρη Νασίκα. Ωστόσο ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Χαράλαμπος Πάσχος δήλωσε ότι ο συνδυασμός του δεν δέχεται τη θέση του αντιπροέδρου του δημοτικού συμβουλίου, όπως ορίζεται. Έτσι από τον δήμαρχο προτάθηκε και ορίστηκε στη θέση του αντιπροέδρου ο ο κ. Δημήτρης Παλληκάρης. Και ο επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας Απόστολος Παπαϊωάννου δήλωσε ότι η Λαϊκή Συσπείρωση δεν δέχεται να συμμετέχει στο προεδρείο του Δήμου Ρήγα Φεραίου, καθώς ο γραμματέας δεν έχει κανένα ουσιαστικό λόγο με αποτέλεσμα ο κ. Νασίκας να προτείνει και τον γραμματέα του Δ.Σ. που ορίστηκε ο κ. Νικόλαος Βουραζέρης.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το