Ελλάδα

«Τα μαζεύει» ο Μαλέλης -Δεν είναι προοδευτικός ο ΣΥΡΙΖΑ επειδή είναι νεοφιλελεύθερος ο Μητσοτάκης

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας του ΚΙΝΑΛ Σταμάτης Μαλέλης- φωτογραφία eurokinissi

Μετά τον σάλο που προκάλεσαν οι δηλώσεις του, ότι το ΚΙΝΑΛ είναι πιο κοντά στον ΣΥΡΙΖΑ, γιατί και αυτό κινείται προς προοδευτική κατεύθυνση, ο υπεύθυνος επικοινωνίας του Κινήματος Αλλαγής Σταμάτης Μαλέλης αναγκάστηκε να τις «μαζέψει».

Ο Στ. Μαλέλης δήλωσε ότι δεν υπάρχουν ίδιες αποστάσεις ανάμεσα σε ΚΙΝΑΛ με ΣΥΡΙΖΑ και Νεα Δημοκρατία, διότι και ο ΣΥΡΙΖΑ κινείται σε προοδευτική κατεύθυνση, ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα φέρει τον όλεθρο και ότι δεν έχει πρόβλημα το ΚΙΝΑΛ να γίνουν επαναληπτικές εκλογές με απλή αναλογική, αν δεν καταφέρει αυτοδυναμία η ΝΔ. Οι δηλώσεις του προκάλεσαν σάλο στο Κίνημα Αλλαγής με πολλά στελέχη να διαμαρτύρονται για τις δηλώσεις αυτές, και έτσι ο Σταμάτης Μαλέλης αναγκάστηκε να κάνει διορθωτική δήλωση μέσω twitter. Επαναλαμβάνοντας την θέση της Φώφης Γεννηματά για αποστάσεις και από τα δύο κόμματα και ότι τις συνεργασίες θα τις καθορίσει ο λαός με την ψήφο τους στις εκλογές.

Εγραψε ο Σταμάτης Μαλέλης:

Κάποιοι βιάστηκαν να χαρούν. Το ότι είναι νεοφιλελευθερος ο Μητσοτάκης δεν σημαίνει ότι είναι προοδευτικοί αυτοί. Η προοδευτική διακυβέρνηση περνά μόνο μέσα από την ενίσχυση του Κινήματος Αλλαγης. Η πόλωση που καλλιεργούν Ν.Δ και ΣΥΡΙΖΑ οδηγεί σε αδιέξοδο.

Τις συνεργασίες θα τις καθορίσει ο Ελληνικός λαός με την ψήφο του Τέλος σε αυτή τη συζήτηση που καλλιεργούν τα επιτελεία του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ που αγωνιούν μόνο για τα ποσοστά τους Και όχι για την υπέρβαση της κρίσης.

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το