Αθλητισμός

Τα αποτελέσματα προαγωγικών εξετάσεων στο S.G.T Kempo

Το Σάββατο 22 Ιουνίου πραγματοποιήθηκαν στην Ακαδημία Επαγγελματικής Αυτοάμυνας, Mάχης στο δρόμο και Οπλοχρησίας του Ελληνικού S.G.T Kempo, προαγωγικές εξετάσεις 1ου – 5ου επιπέδου. Στις εξετάσεις έλαβαν μέρος επιλεγμένοι πρωτοετείς, δευτεροετείς, τριτοετείς, τεταρτοετείς και πεμπτοετείς μαχητές του Kempo υπό την επίβλεψη του Έλληνα εκπροσώπου, ανώτατου εκπαιδευτή ( Sifu ) και παγκόσμιου πρωταθλητή Θανάση Λαγού.
Οι Mαχητές εξετάστηκαν σε βασικές αλλά και σύνθετες τεχνικές πυγμαχίας, λακτισμάτων, κλειστής μάχης, ρίψεων-ανατροπών και κατακρατήσεων όπως επίσης σε καρδιοαναπνευστικές ασκήσεις αντοχής, δύναμης και εκρηκτικότητας σε στόχους. Τέλος κλίθηκαν να αντιμετωπίσουν 6 διαφορετικά σενάρια αυτοάμυνας εκτάκτου ανάγκης σε συνθήκες μάχης στο δρόμο (street fighting) οι πρωτοετείς ,12 σενάρια οι δευτεροετείς,18 σενάρια οι τριτοετείς, 21 σενάρια οι τεταρτοετείς και 25 σενάρια οι πεμπτοετείς.

Mετά το πέρας των εξετάσεων ακολούθησαν σπασίματα σανίδων [tameshiwari], όπως επίσης και το καθιερωμένο εσωτερικό Πρωτάθλημα της Ακαδημίας στις τεχνοτροπίες της Πλήρους Επαφής [ Full Contact ], Πυγμαχίας [ Dirty Boxing].
Φέτος παίχτηκαν περισσότεροι από 25 αγώνες ανάμεσα στους Μαχητές της Ακαδημίας. Οι πόρτες της ακαδημίας ήταν ανοιχτές για το κοινό και πάν ενδιαφερόμενο.
Οι επιτυχόντες του 1ου επιπέδου είναι: Πλακαρού Ε., Αλλάιμπει Κ., Τσαρδίνης Γ., Κατσιπουρνιά Σ., Ελπίδης Σ. Του 2ου επιπέδου είναι: Σταματιάδη Α., Γκαγκούδης Α., Κατσικογιάννης Σ., Ντούσιας Κ., Γκριτζαλή Κ., Μπαρμπούτας Ζ., Γεωργούδης Χ. Του 3ου επιπέδου είναι: Ψαριανός Μ., Παπαδόπουλος Π. Του 4ου επιπέδου είναι: Zαρώνης Γ., Αλεξάνογλου Α., και του 5ου επιπέδου, Κουτσικός Δ.

Το ελληνικό S.G.T Kempo είναι ένα από τα ελάχιστα συστήματα στην Ελλάδα και το μοναδικό στην πόλη του Βόλου που εκπαιδεύει τους μαχητές του σε συνθήκες πραγματικής μάχης στον δρόμο (streetfighting), καταστώντας τους ικανούς να αντιμετωπίσουν πραγματικές απειλές σε ελάχιστο χρονικό διάστημα, λόγω των ρεαλιστικών συνθηκών που βιώνουν σε προπονητικό επίπεδο όπως: οπλομαχία, αφοπλισμοί, μάχη σε κλειστούς χώρους, πολλαπλοί αντίπαλοι. Το ΔΣ του συλλόγου συγχαίρει τους μαχητές που κατάφεραν να προαχθούν στο επόμενο επίπεδο αλλά και τον εκπαιδευτή του συλλόγου για την άψογη προετοιμασία και την σωστή καθοδήγηση αυτών.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο

Μοιραστείτε το