Τοπικά

Σύσκεψη διευθυντών των σχολείων της Αγριάς καλεί ο Σαβελλίδης -Στο «τραπέζι» η στήριξη παιδιών με προβλήματα επιβίωσης

Σύσκεψη με τους διευθυντές των σχολείων της Αγριάς συγκαλεί σήμερα ο διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Σωκράτης Σαβελλίδης, με αφορμή την ανάδειξη των προβλημάτων επιβίωσης τριών κοριτσιών μιας οικογένειας στο προάστιο του Βόλου.
Ο κ. Σαβελλίδης που βρίσκεται στην Αγριά για την σύσκεψη τόνισε πως στο «τραπέζι» θα μπουν όλα τα προβλήματα που αφορούν την στήριξη των παιδιών της συγκεκριμένης οικογένειας, μέσα από προγράμματα ενισχυτικής διδασκαλίας και κάθε άλλης υποστήριξης αλλά θα ζητηθεί και η καταγραφή όλων των παιδιών που βρίσκονται σε αντίστοιχη δεινή θέση και οι καθηγητές πιθανότητα αγνοούν τι συμβαίνει.
«Το ένα παιδί της οικογένειας της οποίας το πρόβλημα αναδείχθηκε και θέλουμε να πιστεύουμε πως θα το αντιμετωπίσουμε από κάθε πλευρά, φοιτά στο δημοτικό, όπως ενημερωθήκαμε. Αυτό για εμάς όμως δεν έχει καμία σημασία γιατί «αύριο» θα έρθει στο Γυμνάσιο και πρέπει για όλα τα παιδιά που βρίσκονται αντιμέτωπα με βάρη που δεν τους αναλογούν, να είμαστε έτοιμοι να παρέμβουμε».
Η στήριξη που δέχεται η οικογένεια από χθες από οργανωμένες αλληλεγγύης και μεμονωμένους πολίτες ξεπερνά κάθε προηγούμενο.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο

Μοιραστείτε το