Τοπικά

ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας για Α. Μπέο: Χυδαία και σε ακροδεξιό ύφος η επίθεση σε Τσίπρα -Παραθεριστής σε ξενοδοχείο στο κύμα του κορωνοϊού

Απάντηση στην επίθεση που δέχτηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Α. Τσίπρας από τον Α. Μπέο για την κριτική που ασκεί στην Κυβέρνηση για τις ελλείψεις στην υγεία, έδωσε η τοπική Νομαρχιακή. Κάνει λόγιο για χυδαιότητες του Α. Μπέου , τον κατηγορεί ότι δεν μιλά για την ανάγκη ενίσχυσης του Νοσοκομείου της πόλης και δηλώνει πως είναι ο δήμαρχος που πέρασε το πρώτο κύμα του κορωνοϊο σε ξενοδοχείο όταν οι πολίτες προσπαθούσαν να επιβιώσουν και να προστατευθούν:
Είναι προφανής η απόλυτη επικοινωνιακή ταύτιση και πολιτική σύμπλευση του Αχιλλέα Μπέου με την κυβέρνηση Μητσοτάκη. Για ακόμα μια φορά χρησιμοποίησε το αξίωμα του Δημάρχου για να επιδοθεί σε μια άνευ προηγουμένου επίθεση στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα, με τον γνωστό χυδαίο και ακροδεξιού ύφους τρόπο του.
Η ποιοτική αναβάθμιση της φραστικής του επίθεσης στο πρόσωπο του Αλέξη Τσίπρα, είναι εμφανές ότι εντάσσεται στην προσπάθειά του να εξοφλήσει πολιτικά και εκλογικά γραμμάτια προς τη Νέα Δημοκρατία. Είναι πρόδηλη η αγωνία του να προσφέρει σωσίβιο στην κυβέρνηση, σε μια στιγμή που αυτή αδυνατεί-και δεν επιθυμεί λόγω ιδεοληψιών-να αντιμετωπίσει την κρίση με θετικό για την κοινωνία τρόπο.
Μην ξεχνάμε ότι ο Αχ. Μπέος είναι ο Δήμαρχος των κοινών εκδηλώσεων με βουλευτές της Χρυσής Αυγής, της άρνησης να κατατεθούν ψηφίσματα για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα και την πολιτική καταδίκη του νεοναζιστικού μορφώματος. Είναι ο Δήμαρχος που όταν οι δημότες του έμεναν σπίτι την περασμένη άνοιξη, ο ίδιος παραθέριζε σε πτέρυγα ξενοδοχείου και τους κατηγορούσε ως ανεύθυνους επειδή «συνωστίζονταν» στις τράπεζες, πλήρως ευθυγραμμισμένος με την κυβερνητική πολιτική της ατομικής ευθύνης. Είναι ο Δήμαρχος που δεν έβγαλε άχνα για την ενίσχυση του Νοσοκομείου της πόλης. Είναι ο Δήμαρχος που χυδαιολογεί σε βάρος κορυφαίων θεσμικών παραγόντων, όπως ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Το καλύτερο που θα μπορούσε να κάνει είναι να κοιταχτεί στον καθρέφτη του.
Σε όσο δύσκολη θέση έχει βρεθεί η Νέα Δημοκρατία και η κυβέρνηση Μητσοτάκη με τα προβλήματα που δημιουργούν οι πολιτικές τους, αυτό δεν μπορεί να τους οδηγεί στην αποδοχή μιας τόσο χυδαίας συνηγορίας. Εκτός, βέβαια, αν τους εκφράζει…”, τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το