Τοπικά

Συνολικά 18 νέα κρούσματα Covid-19 στη Θεσσαλία το τελευταίο 24ωρο – “Καθαρή” η Μαγνησία

Δεκαοκτώ νέα κρούσματα κορωνοϊού καταγράφηκαν το τελευταίο 24ωρο σε όλη τη Θεσσαλία και συγκεκριμένα στους Νομούς Τρικάλων, Λάρισας και Καρδίτσας. Σύμφωνα με το Συντονιστικό Όργανο της Περιφέρειας Θεσσαλίας για την αντιμετώπιση της κρίσης του Covid 19, στη Μαγνησία δεν διαπιστώθηκε κρούσμα.

Συγκεκριμένα:

-Στην περιοχή των Τρικάλων καταγράφηκαν 10 νέα κρούσματα Covid -19.
Τα 8 κρούσματα αποτελούν επαφές κρουσμάτων (03/10/2020) και προέκυψαν πέντε κατόπιν Ιχνηλατήσεως και τρία κατόπιν εξέτασης στο Π.Γ.Ν. Λάρισας ενώ 2 κρούσματα εξετάστηκαν στο Γ.Ν. Τρικάλων κατόπιν συμπτωματολογίας.

-Στην περιοχή της Λάρισας καταγράφηκαν 5 νέα κρούσματα Covid -19.
Τα 4 κρούσματα εξετάστηκαν σε ιδιωτικό εργαστήριο και δεν διαθέτουν ενδείξεις επιδημιολογικής σύνδεσης ενώ 1 ακόμη εξετάστηκε στο Γ.Ν. Λάρισας κατόπιν επιστροφής του από το εξωτερικό.

-Στην περιοχή της Καρδίτσας καταγράφηκαν 3 νέα κρούσματα Covid -19.
Και τα 3 αποτελούν επαφές κρουσμάτων (01/10/2020)-(02/10/2020)-(03/10/2020) και προέκυψαν δύο κατόπιν Ιχνηλατήσεως και ένα κατόπιν εξέτασης στο Γ.Ν. Καρδίτσας.

Το Συντονιστικό Όργανο της Περιφέρειας Θεσσαλίας για την αντιμετώπιση της κρίσης του Covid 19, ενημερώνει καθημερινά και με πλήρη εγκυρότητα τις κοινότητες στους τέσσερις θεσσαλικούς Νομούς για την εξέλιξη της ασθένειας σε υπάρχουσες και νέες εστίες. Τα στοιχεία των νέων κρουσμάτων αντλούνται από τις ΚΟΜΥ του ΕΟΔΥ καθώς και από δημόσια και ιδιωτικά εργαστήρια στα οποία πραγματοποιούνται οι σχετικοί έλεγχοι. Η ενημέρωση πραγματοποιείται με βασικό γνώμονα την ενημέρωση της θεσσαλικής κοινωνίας και την προστασία των προσωπικών δεδομένων και της υπόληψης των ανθρώπων που νοσούν.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το