Τοπικά

Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις Μαγνησίας: Πρωτόγνωρα άσχημη και αδικαιολόγητη η συμπεριφορά του υπ. Υγείας προς τους συνταξιούχους

Οι Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις Μαγνησίας κοινοποιούν το δελτίο τύπου της ΣΕΑ ( Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα ) στην οποία συσπειρώνεται οι 10 μεγαλύτερες Ομοσπονδίες συνταξιουχικών οργανώσεων Ελλάδας: ΔΗΜΟΣΙΟΥ – OAEE – ΙΚΑ – ΠΟΣΕ ΟΑΕΕ – ΕΛΤΑ – ΟΣΕ – ΠΕΣ ΝΑΤ– ΠΣΣ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ – ΕΤΕΑΠ – ΕΣΤΑΜΕΔΕ για την πρωτόγνωρα άσχημη και αδικαιολόγητη συμπεριφορά του Υπουργού Υγείας, κ. Α. Γεωργιάδη απέναντι στους συνταξιούχους.

«Η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα των συνεργαζόμενων συνταξιουχικών οργανώσεων (ΣΕΑ) εκφράζει την έντονη διαμαρτυρία της προς τον Υπουργό Υγείας, κ. Α. Γεωργιάδη για την πρωτόγνωρα άσχημη και αδικαιολόγητη συμπεριφορά του απέναντι στους συνταξιούχους και τους εκπροσώπους τους κατά την χθεσινή τους συγκέντρωση και πορεία στο Υπουργείο υγείας για την διεκδίκηση των δίκαιων αιτημάτων τους.
Συγκεκριμένα αφού στο Υπουργείο εδώ και αρκετές ημέρες πριν είχε αποσταλεί το Υπόμνημα της ΣΕΑ με τα αιτήματα και το αίτημα για συνάντηση με τον Υπουργό υγείας, την ημέρα της συγκέντρωσης και της πορείας στο Υπουργείο, οι συνταξιούχοι και η αντιπροσωπεία τους συνάντησε πόρτες κλειστές δίχως καμιά από την μεριά του υπουργείου ανταπόκριση ή ενημέρωση για το τι θα γίνει με την συνάντηση. Το κλισέ των υπαλλήλων (μέσα από τα κάγκελα) ήταν, «περιμένετε» και «ξανά περιμένετε», δίχως να ξεκαθαρίζεται από την μεριά τους πόσο και γιατί θα πρέπει να περιμένουμε.
Μετά από περίπου μιάμιση ώρα, η αντιπροσωπία της ΣΕΑ αναγκάσθηκε, μετά από μεγάλη κούραση των ηλικιωμένων, να τους ζητήσει να αποχωρήσουν. Η αντιπροσωπεία της παρέμεινε για ακόμη μια ώρα δίχως καμιά ανταπόκριση και αποχώρησε καταγγέλλοντας όλη αυτή την απαράδεκτη διαδικασία και αντιμετώπιση. Οι αγωνιστικές μας εκδηλώσεις για τα προβλήματα της υγείας συνεχίζονται και κλιμακώνονται σε όλη την χώρα με συγκεντρώσεις σε κάθε περιφέρεια και νομό. Από την μεριά της ΣΕΑ το αίτημα για συνάντηση με τον Υπουργό για να δώσει απαντήσεις στα καυτά προβλήματα της υγείας παραμένει. Καλούμε τον κ. Υπουργό να ανταποκριθεί στο αίτημα της ΣΕΑ που εκπροσωπεί το σύνολο των συνταξιούχων της Χώρας μας».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το