Τοπικά

Συνεδριάζει σήμερα το δημοτικό συμβούλιο Βόλου

 

Με 34 θέματα ημερήσιας διάταξης συνεδριάζει σήμερα διά ζώσης και με τηλεδιάσκεψη στις 18:00 στο Δημαρχείο Βόλου στο Δημαρχείο Βόλου, το δημοτικό συμβούλιο.

Στη συνεδρίαση αναμένεται μεταξύ άλλων να αποφασιστεί η δωρεάν παραχώρηση αγάλματος του “ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΧΕΙΡΩΝ” στο Δήμο Νοτίου Πηλίου, ενώ αναμένεται η ανάκληση της αριθμ. 353/2021 απόφασης και λήψη νέας καταρχήν απόφασης για την απευθείας αγορά ακινήτου, όμορου στο κοιμητήριο «Κούκος», που βρίσκεται εκτός ορίων οικισμού Μελισσατίκων της Δ.Ε. Ν.Ιωνίας Δήμου Βόλου σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 191 του Δημοτικού και Κοινοτικού κώδικα Ν.3463/2006, όπως τροποποιήθηκε με το άρθρο 20 παρ. 12 του Ν.3731/2008.

Επίσης, θα αποφασιστούν εκμισθώσεις δημοτικών χώρων κι εκτάσεων και παραχωρήσεις δημοτικών αιθουσών, ενώ αναμένεται να αποφασιστεί η παραχώρηση κτιρίου στο υπό σύσταση Νομικό Πρόσωπο “Ινστιτούτο Προστασίας και Μελέτης Παραδοσιακής Αρχιτεκτονικής και Πολιτιστικής Κληρονομιάς Μακρινίτσας Πηλίου” με τον διακριτικό τίτλο “ΟΙ ΜΑΗΔΕΣ ΤΗΣ ΜΑΚΡΙΝΙΤΣΑΣ Α.Μ.Κ.Ε.”.

Στη συνεδρίαση αναμένεται να αποσυρθεί η πρόταση Πολεοδομικής Μελέτης του οικισμού ΜΑΡΑΘΟΥ της Δ.Ε. Νέας Αγχιάλου του Δήμου Βόλου. (απόφαση Ε.Π.Ζ.), ενώ θα εγκριθεί η χωροθέτηση του έργου: «ΔΙΚΤΥΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΑΚΑΘΑΡΤΩΝ ΣΤΟΥΣ ΟΙΚΙΣΜΟΥΣ ΧΡΥΣΗ ΑΚΤΗ ΠΑΝΑΓΙΑΣ, ΒΕΛΑΝΙΔΙΑ, ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΜΑΡΑΘΟΣ, ΚΡΙΘΑΡΙΑ, ΠΛΑΤΑΝΙΔΙΑ & ΜΑΛΑΚΙ Δ. ΒΟΛΟΥ» της ΔΕΥΑΜΒ. (απόφαση Ε.Π.Ζ.)

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το