Τοπικά

Συνεδριάζει αύριο το ΔΣ της ΔΕΥΑΜΒ

Για 15 θέματα θα συνεδριάσει αύριο Παρασκευή στις 11 το πρωί το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΥΑΜΒ. Στη συνεδρίαση αναμένεται να ανατεθεί σε προσωρινό ανάδοχο η προμήθεια ορυκτού άλατος χλωριούχου νατρίου και προς έγκριση έρχεται η διαπιστωτική πράξη μισθολογικής κατάταξης των 24 υπαλλήλων ΙΔΟΧ στο πλαίσιο της απόφασης του Δ.Σ.
Ακόμη θα εγκριθεί η σύναψη μνημονίου συνεργασίας και συναντίληψης για τη διενέργεια αρχαιολογικών εργασιών στο πλαίσιο της χρηματοδοτούμενης πράξης «δίκτυο αποχέτευσης ακαθάρτων στους οικισμούς Χρυσή Ακτή Παναγιάς, Βελανιδιά, Άγ. Γεώργιος, Μάραθος Κριθαριά, Πλατανίδια και Μαλάκι». Για την ίδια πράξη θα γίνει αποδοχή χρηματοδότησης και θα εγκριθεί ο φάκελος σύμβασης, τα τεύχη δημοπράτησης και ο τρόπος εκτέλεσης της σύμβασης παροχής τεχνικών και λοιπών επιστημονικών υπηρεσιών με τίτλο «Τεχνικός σύμβουλος για την υποβοήθηση της Υπηρεσίας στην επίβλεψη της χρηματοδοτούμενης πράξης» προεκτιμώμενης αμοιβής 626.897,78 ευρώ πλέον ΦΠΑ.
Επίσης θα εγκριθούν οι επείγουσες πρόσθετες εργασίες του έργου που αφορά την επέκταση του δικτύου ύδρευσης και κατασκευής νέων παροχών.
Τέλος, αναμένεται να δοθεί παράταση στην ολοκλήρωση και επέκταση της σύμβασης για τις «υπηρεσίες συντήρησης γεωτρήσεων ΔΕΥΑΜΒ».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το