Αθλητισμός

Συνεχίζουν μαζί Νίκη και Ελευθερόπουλος τη νέα χρονιά

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος θα βρίσκεται στον πάγκο της Νίκης και την προσεχή αγωνιστική περίοδο, καθώς επεκτάθηκε η συνεργασία τους με τους “κυανόλευκους”. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

“Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο για ακόμη έναν χρόνο. Μ’ εκείνον στο τιμόνι, η ομάδα μας σε 20 ματς κατέγραψε 11 νίκες, 6 ισοπαλίες και μόλις 3 ήττες.

Κόουτς, η οικογένεια της Νίκης σού εύχεται κάθε επιτυχία με την ομάδα μας.

Από την πλευρά του ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος δήλωσε τα εξής:

«Δεν αποτελεί είδηση η υπογραφή μου. Η παραμονή μου στη Νίκη ήταν δεδομένη από τη στιγμή που με τους κ.κ. Παπακωνσταντίνου και Βενέτη μοιραζόμαστε την ίδια φιλοσοφία και τους ίδιους στόχους. Την περσινή σεζόν αρχίσαμε να χτίζουμε κάτι το οποίο θέλουμε την επόμενη σεζόν να μας κάνει να χαμογελάμε ακόμα πιο δυνατά.

Έχουμε ξεκινήσει το σχεδιασμό μας εδώ και καιρό. Ας μη ξεχνάμε ότι η Νίκη είναι η μία από τις τέσσερις ομάδες των δύο ομίλων που στη διαδικασία αδειοδότησης εξασφάλισε άδεια Super League.

Είναι πολύ σημαντικό ότι μπορούμε να σχεδιάζουμε και να κινούμαστε στην αγορά χωρίς περιορισμούς. Ο κόσμος πρέπει να είναι βέβαιος και ήρεμος ότι αυτή η διοίκηση θα κάνει ό,τι πρέπει ώστε να έχουμε του χρόνου την ομάδα που όταν παίζει αυτό που μπορεί δεν θα είναι δυνατόν να νικηθεί από κανέναν.

Ευχαριστώ πολύ τον κόσμο για την τεράστια και ζέστη του αγκαλιά από την πρώτη μέρα που έχω έρθει στην πόλη. Φυσικά, δεν θα μπορούσα να μην ευχαριστήσω τον κύριο Αλέξη Παπακωνσταντίνου και τον κύριο Βασίλη Βενέτη που είναι δίπλα μας σε ό,τι θέλουμε και στηρίζουν τις επιθυμίες μας».

Δήλωση Βασίλη Βενέτη
«Σήμερα έπεσαν απλά μερικές υπογραφές σε κάποια χαρτιά. Ο λόγος του Δημήτρη Ελευθερόπουλου σε συνάρτηση με τον λόγο του Αλέξη Παπακωνσταντίνου αλλά και τον δικό μου ήταν το συμβόλαιο που έχει ήδη “υπογράψει” αυτήν τη συνεργασία πριν καλά καλά ολοκληρωθεί η περσινή σεζόν.

Με τον Δημήτρη, είμαστε βέβαιοι ότι οι στόχοι που έχουμε θέσει θα υλοποιηθούν. Ο σχεδιασμός μας “τρέχει” και καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να έχουμε την ομάδα που όλη η οικογένεια της ΝΙΚΗΣ θέλει».

Δήλωση Ανδρέα Κικίλια
«Είναι χαρά για όλους μας στο club, να συνεργαζόμαστε με επαγγελματίες του διαμετρήματος του Δημήτρη Ελευθερόπουλου αλλά και του Στέλιου Βενετίδη. Η σημερινή υπογραφή σφραγίζει απλά μια προσπάθεια που ξεκίνησε πέρυσι . Φέτος αναμένεται να δούμε αυτό που πραγματικά είχαν στο μυαλό τους οι κ.κ. Αλέξης Παπακωνσταντίνου και Βασίλης Βενέτης όταν αποφάσισαν να δώσουν τα κλειδιά της ομάδας στον κόουτς.»

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το