Τοπικά

Συνεχίζονται οι εκπρόθεσμες δηλώσεις για κτηματολογικά στοιχεία στο Ν. Πήλιο

Στις 22 Δεκεμβρίου ολοκληρώθηκε η ανάρτηση των κτηματολογικών στοιχείων για τους ιδιοκτήτες ακινήτων στον Δήμο Νοτίου Πηλίου. Για τις ιδιοκτησίες στον Δήμο, όπως αναφέρεται σε σχετικό μήνυμα στην ιστοσελίδα του Κτηματολογίου, συνεχίζεται η υποβολή εκπρόθεσμων δηλώσεων αλλά και δηλώσεων νέων δικαιωμάτων. Με ανακοίνωσή της η ιστοσελίδα ktimatologio-piliou.gr ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους για την παράταση της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων διόρθωσης κτηματολογικών στοιχείων/ενστάσεων για τους κατοίκους εσωτερικού.
«Με την Υπ. αριθμ 118/9/10-12-2020 απόφαση του Ν.Π.Δ.Δ. ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ παρατάθηκε η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων διόρθωσης κτηματολογικών στοιχείων/ενστάσεων του άρθρου 2 παρ. 9 για τους κατοίκους εσωτερικού έως 5 Φεβρουαρίου 2021.
Σε εξέλιξη βρίσκεται η ανάρτηση κτηματολογικών στοιχείων για ιδιοκτησίες στον Δήμο Ζαγοράς Μουρεσίου, καθώς επίσης και η υποβολή ενστάσεων.
Στο μεταξύ, σε εξέλιξη βρίσκεται και η ανάρτηση των κτηματολογικών στοιχείων για ιδιοκτησίες στον Δήμο Βόλου. Η ανάρτηση ξεκίνησε στις 14 Δεκεμβρίου και έχουν περιθώριο έως τις 15 Φεβρουαρίου για την υποβολή αίτησης διόρθωσης, ενώ για τους κατοίκους του εξωτερικού έως τις 14 Απριλίου 2021.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το