Τοπικά

Συνάντηση του Διοικητή του «Αχιλλοπούλειου» Μ. Δραμητινού με τη Μαρίνα Χρυσοβελώνη

dramitinos

Συνάντηση με τον νέο Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Βόλου κ. Ματθαίο Δραμητινό, είχε σήμερα η Υφυπουργός Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων Μαρίνα Χρυσοβελώνη την Δευτέρα 22 Αυγούστου 2016.

Κατά την συνάντηση συζητήθηκαν μεταξύ άλλων τα υπό ένταξη έργα στο ΕΣΠΑ. Ο Διοικητής του Νοσοκομείου ενημέρωσε την κ. Χρυσοβελώνη ότι τα προτεινόμενα έργα αποτελούν βασικές προτεραιότητες, οι οποίες όταν υλοποιηθούν, θα διευρύνουν και θα αναβαθμίσουν ουσιαστικά τις υπηρεσίες που παρέχει το Νοσοκομείο Βόλου προς τους πολίτες. Συγκεκριμένα, τα έργα αυτά είναι η δημιουργία μονάδας τεχνητού νεφρού, ο εκσυγχρονισμός και η αναβάθμιση της ΜΕΘ, ο εκσυγχρονισμός και η αναβάθμιση του ακτινολογικού τμήματος, η δημιουργία υβριδικού χειρουργείου και η δημιουργία αιμοδυναμικού εργαστηρίου.

Επίσης, στη συνάντηση αναφέρθηκε και το ζήτημα μετατάξεων προσωπικού στο Νοσοκομείο του Βόλου μέσω της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας.

Τέλος, διαπιστώθηκε και από τις δύο πλευρές η ανάγκη να πραγματοποιηθεί συνάντηση της διοίκησης του Νοσοκομείου Βόλου με τον Υπουργό Υγείας Ανδρέα Ξάνθο και τον Αναπληρωτή Υπουργό Παύλο Πολάκη, ώστε να συγκεκριμενοποιηθούν και να προωθηθούν τα εν λόγω θέματα.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το