Τοπικά

Συνάντηση με τη Διοίκηση της ΕΒΟΛ είχε ο Χρήστος Μπουκώρος

Στην πρώτη σε πλήρη σύνθεση συνεδρίαση της Διοίκησης της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Βόλου (γαλακτοβιομηχανία ΕΒΟΛ) μετά το θάνατο του αείμνηστου προέδρου της Νικήτα Πρίντζου, παρευρέθηκε σήμερα ο βουλευτής Μαγνησίας και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος Ν.Δ. Χρήστος Μπουκώρος.
Κατά τη διάρκεια της γόνιμης συζήτησης που ακολούθησε, συζητήθηκαν όλα τα ζητήματα της γαλακτοβιομηχανίας και ιδιαίτερα η πορεία που πρέπει να ακολουθηθεί μετά την απρόσμενη απώλεια του αναμορφωτή της, καθώς και το σύνολο των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι παραγωγοί του πρωτογενούς τομέα στην περιοχή μας εξαιτίας της ενεργειακής κρίσης και της έκρηξης των τιμών στις ζωοτροφές και τα λιπάσματα.
Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος Ν.Δ. παρουσίασε αναλυτικά τα μέτρα που έχει λάβει η Κυβέρνηση για τη στήριξη του πρωτογενούς τομέα εν μέσω πρωτοφανούς κρίσης και υπογράμμισε εμφαντικά ότι η πολιτική στήριξης των αγροτών, κτηνοτρόφων και των μεταποιητικών επιχειρήσεων του κλάδου πρέπει να συνεχιστεί.
Από την πλευρά της Ένωσης τόσο ο πρόεδρος κ. Διακομής όσο και τα μέλη του Δ.Σ. υπογράμμισαν ότι ο βουλευτής Χρήστος Μπουκώρος είναι διαχρονικά στο πλευρό της Ένωσης και του ζήτησαν να παραμείνει το ίδιο μαχητικός και διεκδικητικός για τα προβλήματα του κλάδου, τα οποία παρουσιάζονται ιδιαίτερα οξυμένα εξαιτίας της κρίσης στην ενέργεια και της ακρίβειας των πρώτων υλών.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το