Αθλητισμός

Συνάντηση με Αυγενάκη ζητεί ο ΠΣΑΠ για τις μη αδειοτούμενες ομάδες

Μετά τη δικαίωση της ΠΑΕ ΑΕΛ και του Αλέξη Κούγια, όσον αφορά την προσφυγή τους στο Διαιτητικό κατά της πρωτόδικης απόφασης που έδινε το «πράσινο φως» σε μη αδειοδοτημένες ομάδες της πρώην Φούτμπολ Λιγκ, αρχίζει και πάλι ο χορός των πιέσεων για ανατροπή με πολιτική απόφαση. Πρώτος στο χορό μπαίνει ο ΠΣΑΠ που ζητεί συνάντηση με Αυγενάκη.

Η ανακοίνωση: «Αίτημα για άμεση συνάντηση με τον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγένακη έστειλε την Παρασκευή 8 Οκτωβρίου ο ΠΣΑΠ. Ο Σύνδεσμός μας επιθυμεί να παραθέσει αναλυτικά στον κύριο Υφυπουργό τα σοβαρά και χρόνια προβλήματα που ταλανίζουν τον κλάδο μας».

Στο μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες, η Δόξα Δράμας έστειλε χθες Δευτέρα δήλωση παραίτησης στη Σούπερ Λιγκ 2, με τους «μαυραετούς» να οδηγούνται στη Γ’ Εθνική. Ήταν κάτι που είχαν προαναγγείλει στην συνέντευξη Τύπου της Κυριακής οι άνθρωποι της ΠΑΕ.

Έτσι, η Δόξα έχει δικαίωμα συμμετοχής στην τρίτη εθνική κατηγορία.

Κρίσιμο Διοικητικό Συμβούλιο μέσω τηλεδιάσκεψης προγραμμάτισε για σήμερα Τρίτη 12 Οκτωβρίου και ώρα 14:00, η Σούπερ Λιγκ 2.

Εκτός της επικύρωσης συμφωνίας με την ΕΡΤ για τα τηλεοπτικά δικαιώματα, το Δ.Σ. αναμένεται να αποφασίσει την αναβολή της έναρξης του πρωταθλήματος κατά μία εβδομάδα. Η Σούπερ Λιγκ 2 θέλει να ξεκινήσει στις 17/10, αλλά δύσκολα θα λύσει όλα τα ζητήματα έως τότε.

Πολλές είναι οι εκκρεμότητες, που αν και δύσκολα θα κάνει νέα κλήρωση, δεν θα προλάβει να ξεκινήσει στις 17 Οκτωβρίου. Υπάρχουν μπροστά νέες δικαστικές διαμάχες. Οι ομάδες έχουν ήδη εμφανίσει τα πρώτα σημάδια… κόπωσης, αγωνιστικής και οικονομικής, από την παρατεταμένη περίοδο προετοιμασίας.

Η ανακοίνωση: «Σας ενημερώνουμε ότι την Τρίτη 12 Οκτωβρίου και ώρα 14:00 θα πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο μέσω τηλεδιάσκεψης με θέματα ημερησίας διάταξης: Παραχώρηση τηλεοπτικών δικαιωμάτων στην ΕΡΤ, αγωνιστικά θέματα, διάφορα».

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το