Τοπικά

Συνάντηση Αχ. Μπέου με τον Διοικητή του Νοσοκομείο – “Πυρά” στον πρόεδρο του ΙΣΜ

Συνάντηση με τον διοικητή του Νοσοκομείου κ. Ιωαν. Ντόκο, στελέχη του Ιδρύματος και τον π. βουλευτή Μαγνησίας, γιατρό, κ. Θανάση Λιούπη είχε σήμερα ο Δήμαρχος Βόλου, κ. Αχιλλέας Μπέος για το θέμα του ογκολόγου στο Νοσοκομείο Βόλου.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση ” για το οποίο ενώ είχε βρεθεί προσωρινή λύση στο πρόσωπο του γιατρού κ Γιώργου Ρήγα που προσφέρθηκε να συνδράμει προσωρινά, υπήρξε υπονομευτική παρέμβαση από τον πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Μαγνησίας, Χρ. Βενέτη τον οποίο ο Δήμαρχος χαρακτήρισε ως «μαϊμού», ότι δηλαδή υποδύεται τον πρόεδρο, και ότι παίζει πολιτικά παιχνίδια σε βάρος της υγείας και του πόνου του κόσμου.
Όπως δήλωσε μετά τη συνάντηση ο κ. Μπέος τελικά βρέθηκε λύση, μετά από επικοινωνία με τους στο υπουργείο Υγείας και μέχρι την Παρασκευή θα έχει προκηρυχθεί θέση για ογκολόγο”.

Ο Δήμαρχος σε δηλώσεις του ανέφερε: “Κουράστηκα με αυτούς τους τύπους που θέλουν να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο και μιλάω για την “μαϊμού” τον Βενέτη που είναι και πρόεδρος του ΙΣΜ ενός θεσμικού οργάνου επιστημόνων. Το θέμα έχει να κάνει με την ανθρωπιά κι όχι με την τυπικότητα. Μαϊμού και πάλι Μαϊμού. Ο κ. Ρήγας είναι επιστήμονας και άνθρωπος και θέλω να πιστεύω ότι δε θα σταθεί επάνω σε γελοιότητες από έναν άνθρωπο που προσβάλλει την ιδιότητα του προέδρου του ιατρικού συλλόγου. Είναι μαϊμού που προσπαθεί να εκμεταλλευτεί τον πόνο και να στείλει πολιτικά μηνύματα. Είναι ντροπή”

Προηγούμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το