Τοπικά

Συναντήσεις της αντιδημάρχου Βόλου Γεωργίας Μποντού στο υπουργείο Παιδείας

Η Αντιδήμαρχος Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Βόλου, Γεωργία Μποντού Τοκαλή, συναντήθηκε την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου στο Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων με την Υπουργό Νίκη Κεραμέως και συμμετείχε σε συνάντηση εργασίας με την Υφυπουργό Σοφία Ζαχαράκη και τη Γενική Γραμματέα του Υπουργείου Αναστασία Γκίκα.

Στο πλαίσιο της συνάντησης αυτής συζητήθηκαν σε πολύ θετικό κλίμα θέματα που αφορούν τις σχολικές μονάδες της Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Βόλου δίνοντας έμφαση στην προσχολική και ειδική αγωγή. Η Αντιδήμαρχος τόνισε μεταξύ άλλων την ανάγκη εξεύρεσης λύσης στα προβλήματα που αφορούν κτιριακά ζητήματα των σχολείων, ιδίως των νηπιαγωγείων, καθώς και θέματα που αφορούν τους σχολικούς φύλακες, τους σχολικούς τροχονόμους και τις συμβασιούχες καθαρίστριες.

Από τη μεριά των στελεχών του Υπουργείου Παιδείας υπήρξε θετική διάθεση έτσι ώστε σε σύντομο χρονικό διάστημα να βρεθούν λύσεις στα θέματα που τέθηκαν από την πλευρά της Αντιδημάρχου.
Επίσης, η Αντιδήμαρχος συναντήθηκε με το νέο διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας « Κτιριακές Υποδομές ΑΕ», Θανάση Γιάνναρη, τον οποίο ενημέρωσε για τα κτιριακά θέματα των σχολείων του Δήμου Βόλου. Οι δύο πλευρές συμφώνησαν στην οργάνωση διευρυμένης σύσκεψης στην Αθήνα με τη συμμετοχή εκπροσώπων της Δημοτικής Αρχής και των « Κτιριακών Υποδομών ΑΕ», προκειμένου να δρομολογηθούν λύσεις σε χρόνια κτιριακά θέματα του Δήμου Βόλου.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το