Τοπικά

Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Μαγνησίας: Εγκληματική αδιαφορία ορισμένων δημάρχων απέναντι σε δημότες και εργαζόμενους

«Το πρόσφατο περιστατικό, με το εργατικό ατύχημα που συνέβη σε απορριμματοφόρο στο οποίο επέβαιναν υπάλληλοι του Δήμου Αλμυρού (με όχημα απαρχαιωμένο, επικίνδυνο που δεν έχει περάσει ΚΤΕΟ, όπως ομολόγησε δημόσια ο κ. Δήμαρχος) και στο οποίο από θαύμα δεν θρηνήσαμε θύματα επιβεβαιώνει κάτι πολύ απλό: την εγκληματική αδιαφορία ορισμένων Δημάρχων, εργοδοτών, απέναντι πρωτίστως στους Δημότες και τους εργαζόμενους του Δήμου του» τονίζει σε ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Μαγνησίας.

Όπως σημειώνει ο Σύλλογος Εργαζομένων «Αντί να ρίχνουν στάχτη στα μάτια των τοπικών κοινωνιών καθυβρίζοντας και απαξιώνοντας το προσωπικό, να αναγνωρίσουν την τεράστια ευθύνη που έχουν για να εξασφαλίζουν τον στοιχειώδη έλεγχο του στόλου οχημάτων και την επάρκεια του εξοπλισμού των υπηρεσιών τους.

Το πολιτικό θράσος με το οποίο αντιμετώπισαν και τις πρόσφατες δικαστικές περιπέτειές τους, οι οποίες τους εκθέτουν ανεπανόρθωτα, δεν μπορεί να επαναληφθεί και τώρα, με αυτό το τραγικό συμβάν. Ίσως είναι η ώρα καλύτερα να σιωπήσουν και να ανταποκριθούν στις ευθύνες που ανέλαβαν με την εκλογή τους

Το Συνδικαλιστικό Κίνημα θα αναδείξει σε Πανελλαδικό επίπεδο τέτοια περιστατικά αδιαφορίας, αγωνιζόμενο πάντα στο πλευρό των τοπικών κοινωνιών».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το