Τοπικά

Σύλληψη Ν. Κανελλή μετά από μήνυση Μουλά – Πολίτες έπεσαν πάνω στους αστυνομικούς για να τον πάρουν από τα χέρια τους

Στη σύλληψη του δημοτικού συμβούλου Ν. Κανελλή προχώρησε η αστυνομία κατά τη διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου. Ο Ν. Κανελλής που οδηγείται μετά από μηνύσεις της δημοτικής αρχής και συγκεκριμένα του Γ. Μουλά στο τμήμα, δεν εμφανίζεται σε κανένα βίντεο να μετέχει στα επεισόδια με «γεροδεμένους» που χαρακτηρίστηκαν μπράβοι της δημοτικής αρχής, τους οποίους δεν συνέλαβε η αστυνομία και δεν μήνυσε κανείς για τη συμμετοχή τους στο δημοτικό συμβούλιο και τους ξυλοδαρμούς.
Ο Ν. Κανελλής αιφνιδιάστηκε από τη σύλληψή του, ενώ πολίτες έπεσαν πάνω στους αστυνομικούς για να τον πάρουν από τα χέρια τους. Άμεσα αντέδρασαν και οι εκπρόσωποι της αντιπολίτευσης, με τον Μ. Πατσιαντά και την Νατάσα Οικονόμου να παρεμβαίνουν στην αστυνομία που είχε απομακρύνει τον Ν. Κανελλή μέσα στο γραφείο του Γ. Μουλά. Ακολούθησε πανδαιμόνιο με τους πολίτες να φωνάζουν “έξω τα ΜΑΤ από το Δημαρχείο” και ο αστυνομικός διευθυντής Θεσσαλίας Γ. Τόλιας τον άφησε μέσα στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου για να ψηφίσει κατά της διάλυσης της ΔΕΥΑΜΒ.
Οι δημοτικοί σύμβουλοι αποχώρησαν και ο Αχ. Μπέος είπε πως η σύλληψη έγινε… αυτοδίκαια, ενώ έβρισε τη Νατάσα Οικονόμου. Επιπλέον συνελήφθη ο πρώην ευρωβουλευτής των Οικολόγων Πρασίνων, Μιχ. Τρεμόπουλος όπως ανέφερε στο δημοτικό συμβούλιο ο δημοτικός σύμβουλος Κ. Γαργάλας.

Επίσης, έγινε προσαγωγή ενός ακόμη ατόμου που κατήγγειλαν οι συγκεντρωμένοι πολίτες.

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το