Ελλάδα

Συλλαλητήριο έξω από τη Βουλή

ÁÈÇÍÁ - ÓÕËËÁËÇÔÇÑÉÏ ÃÓÅÅ - ÁÄÅÄÕ ÊÁÔÁ ÔÏÕ ÐÏËÕÍÏÌÏÓ×ÅÄÉÏÕ (EUROKINISSI/ÁÍÔÙÍÇÓ ÍÉÊÏËÏÐÏÕËÏÓ)

Συλλαλητήριο μπροστά από το Κοινοβούλιο πραγματοποιούν εργατικά συνδικάτα και πολιτικές παρατάξεις ενάντια στο πολυνομοσχέδιο την ίδια ώρα που στη Βουλή διεξάγεται η διαδικασία ψήφισής του.

Όπως δήλωσε ο προεδρεύων της ΑΔΕΔΥ Σταύρος Κουτσουμπέλης «η συζήτηση για το χρέος είναι ένα success story που μεταθέτει το βάρος από εμάς στα εγγόνια μας γι’αυτό καλούμε όλους τους πολίτες να αντισταθούν σε αυτή την πολιτική ακόμα και αν το νομοσχέδιο ψηφιστεί και καλούμε επίσης τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που θα ψηφίσουν το νομοσχέδιο να σκεφτούν την υστεροφημία τους».
Ο επικεφαλής της ΛΑΕ Παναγιώτης Λαφαζάνης δήλωσε «δυστυχώς ο Αλέξης Τσίπρας αποδεικνύεται ένας μεγάλος ψεύτης και πολιτικός εγκληματίας σε βάρος του τόπου και του λαού.Τα μέτρα που ψηφίζονται σήμερα δεν είναι απλώς σκληρά μέτρα αλλά η χαριστική βολή για τον τόπο και τον ελληνικό λαό. Αυτοί που θα ψηφίσουν σήμερα στη βουλή τα μέτρα δεν θα έχουν που να κρυφτούν από αύριο από την οργή την αγανάκτηση και το μίσος του ελληνικού λαού. Τα μέτρα αυτά δεν θα εφαρμοστούν στην πράξη».
Στο χώρο έξω από τη βουλή βρίσκονται εκτός από την ΑΔΕΔΥ, η ΛΑΕ, η ΑΝΤΑΡΣΥΑ, εργαζόμενοι στις αστικές συγκοινωνίες και το ΠΑΜΕ που έφτασε με πορεία από την πλατεία Ομονοίας.
Τα συνδικάτα διατείνονται ότι η υπερψήφιση των μέτρων δεν σημαίνει ότι θα σταματήσουν οι αντιδράσεις και προειδοποιούν σε γενικευμένο και πολύπλευρο αγώνα.

Πηγή www.ethnos.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το