Τοπικά

Σύγκρουση τρένων: Δραματικές στιγμές έξω από το Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας για τους συγγενείς θυμάτων

Στους 66 έχουν ανέλθει οι τραυματίες από το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη, με έξι από αυτούς να νοσηλεύονται σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας, σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία που δόθηκαν στη δημοσιότητα από τις αρμόδιες Αρχές. Με τον τραγικό απολογισμό της σύγκρουσης τρένων να αγγίζει πλέον τους 38 νεκρούς, αγωνία επικρατεί για την κατάσταση των επιβατών των δύο μοιραίων αμαξοστοιχιών που έχουν μεταφερθεί σε πέντε νοσοκομεία, άλλοι με ελαφριά και άλλοι με βαριά τραύματα.

 

Αποκαρδιωτική είναι η εικόνα από τα νοσοκομεία της Λάρισας, όπου μεταφέρθηκαν δεκάδες τραυματίες μετά το σιδηροδρομικό δυστύχημα στην κοιλάδα των Τεμπών. Σύμφωνα με πληροφορίες του GrTimes, οι περισσότερες από τις σορούς που μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο της πόλης ανήκουν σε φοιτητές. Στο συγεκριμένο νοσοκομείο μέχρι στιγμής έχουν πραγματοποιηθεί 34 προσελεύσεις και 19 εισαγωγές.

 

larisa_nos_ekso

Στο μεταξύ στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο έχουν πραγματοποιηθεί 29 εισαγωγές τραυματιών, με τουλάχιστον 2 από αυτούς να νοσηλεύονται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση. Να σημειωθεί, επίσης, ότι μεταξύ των τραυματιών βρίσκονται και δύο παιδιά ηλικίας 7 χρόνων και 9 μηνών αντίστοιχα, τα οποία φέρονται να έχουν τραυματιστεί ελαφρά.

Υπενθυμίζεται ότι συγγενείς επιβατών της μοιραίας αμαξοστοιχίας είχαν συγκεντρωθεί από τις πρώτες πρωινές ώρες έξω από το νοσοκομείο περιμένοντας να μάθουν κάποιο νέο για τους δικούς τους ανθρώπους. Συνολικά 67 εισαγωγές πραγματοποιήθηκαν στα πέντε νοσοκομεία όπου μεταφέρθηκαν τραυματίες μετά το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Πηγή:protothema

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το