Θ Plus

Συγκλονίζει σε βίντεο η Alyssa Milano για τον κορωνοϊό

Η ηθοποιός της σειράς «Charmed», Αλίσα Μιλάνο (Alyssa Milano) αποκάλυψε πρόσφατα με μια ανάρτησή της στο Instagram ότι νόσησε από κορωνοϊό και ότι η ασθένεια αυτή ήταν εφιάλτης. Στη φωτογραφία της ανάρτησης η 47χρονη ηθοποιός φορούσε αναπνευστήρα και περιέγραψε τα συμπτώματα της ασθένειας αναλυτικά: «Ήμουν άρρωστη για δύο εβδομάδες. Ποτέ άλλοτε δεν έχω νιώσει πιο άρρωστη. Πονούσα παντού. Δεν είχα όσφρηση. Ένιωθα λες και ένας ελέφαντας είχε καθίσει στο στήθος μου. Δεν μπορούσα να αναπνεύσω και να κρατήσω φαγητό στο στομάχι μου. Έχασα 5 κιλά σε δύο εβδομάδες. Ένιωθα σύγχυση. Είχα φρικτούς πονοκεφάλους και χαμηλό πυρετό. Βασικά είχα όλα τα συμπτώματα του κορωνοϊού».

Χθες, σε άλλη ανάρτησή της η Αλίσα Μιλάνο δείχνει την φοβερή απώλεια μαλλιών, την οποία αποδίδει στην ασθένεια Covid-19. Η ηθοποιός ανέβασε στο Instagram ένα βίντεο στο οποίο χτενίζεται λίγο μετά το λούσιμο και δείχνει να χάνει τούφες από τα μαλλιά της. Ολοκληρώνει με τη φράση «φορέστε μάσκα».

Στην προηγούμενη ανάρτησή της η Αλίσα Μιλάνο είχε αναφέρει ότι έκανε τεστ τα οποία έδειξαν αρνητικά: «Στο τέλος έκανα δύο covid-19 tests και ήταν αρνητικά. Έκανα και ένα covid test για αντισώματα και αυτό αρνητικό. Μετά από 4 μήνες συμπτωμάτων όπως: ζαλάδα, στομαχικές διαταραχές, ακανόνιστη περίοδος, ταχυπαλμίες, προβλήματα στην αναπνοή, προβλήματα στη μνήμη και κακουχία έκανα άλλο τεστ και βγήκα θετική σε αντισώματα covid. Είχα Covid19. Το σύστημα των τεστ δεν είναι αλάνθαστο, άρα δεν ξέρουμε τα πραγματικά νούμερα. Αυτή η ασθένεια δεν είναι απάτη. Ένιωθα ότι πεθαίνω. Θα δώσω πλάσμα με την ελπίδα να σωθούν ζωές. Προσέξτε τον εαυτό σας. Πλύσιμο χεριών, μάσκα και κοινωνική απόσταση», είχε γράψει η ηθοποιός.

Την ανάρτηση της Μιλάνο έκανε repost ο Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας γράφοντας: «Η νόσος Covid δεν είναι fakenews. Ο κορονοϊός δεν είναι φάρσα. Φορέστε μάσκες. Κρατάτε Αποστάσεις. Πλένετε τα χέρια σας, milano_alyssa».

Πηγή: Έθνος

Share

Πρόσφατα άρθρα

Παιδικά βιβλία με επιστημονικό ενδιαφέρον – «Φροντίζω το περιβάλλον» και «Το βιβλίο του μικροσκοπίου»

Του Μηνά Χαραλαμπίδη, βιολόγου Φροντίζω το περιβάλλον, Τζένη Μωραΐτη- Αγγελική Μαγκλάρα, Μεταίχμιο Οι συγγραφείς: Η…

3 Δεκεμβρίου 2023

«Το πέρασμα» από τον Νίκο Παπαδόπουλο

Της Μαρίας Αλμπανίδου, νομικού MSc Ποινικού και Εγκληματολογικού Δικαίου, αρθρογράφου, ποιήτριας Καλημέρα, καλημέρα αγαπημένοι και…

3 Δεκεμβρίου 2023

Θεσσαλική “μονομαχία” με ΑΕΛ στη Λάρισα δίνει η Νίκη

Χωρίς τον Βαγγέλη Ανδρέου θα δώσει το ντέρμπι με την ΑΕΛ σήμερα (15.00) στο «AEL…

3 Δεκεμβρίου 2023

Αυξημένη η ζήτηση των εισιτηρίων για το παιχνίδι Βόλου-Ολυμπιακού

Με γρήγορους ρυθμούς διατίθεται εισιτήρια για το ματς Βόλος-Ολυμπιακός, που θα διεξαχθεί σήμερα (16:30) στο…

3 Δεκεμβρίου 2023

Δύσκολο έργο με Ολυμπιακό έχει ο Βόλος

Το τελευταίο παιχνίδι για τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ δίνουν σήμερα Βόλος…

3 Δεκεμβρίου 2023

Το σημερινό πρόγραμμα των πρωταθλημάτων ΕΠΣΘ

Το σημερινό πρόγραμμα των αγώνων της ΕΠΣΘ είναι το εξής:   Α’ κατηγορία Βοηθ. ΕΑΚ,…

3 Δεκεμβρίου 2023