Αθλητισμός

Διαμορφώνουν το ρόστερ τους – Με Πρίφτη ξανά ο Διαγόρας, ανακοίνωσε Βαν Ντε Γουίχε, Σιγαλάκο ο Θησέας

Διαγόρας και Θησέας διαμορφώνουν το ρόστερ τους προσπαθώντας να κάνουν πολύ προσεκτικές επιλογές, ενόψει της συμμετοχής τους στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Η ομάδα του Στεφανοβικείου γνωστοποίησε την ανανέωση της συνεργασίας με τον τερματοφύλακα Δημήτρη Πρίφτη, ενώ αυτή της Αγριάς ανακοίνωσε την παραμονή του αμυντικού Ερρίκου Βαν Ντε Γουίχε και την απόκτηση του μέσου Γιώργου Σιγαλάκου.

Ανανέωσε ο Πρίφτης στον Διαγόρα
Οποιαδήποτε ομάδα αν θέλει να έχει ελπίδες ότι θα πετύχει τους αγωνιστικούς της στόχους πρέπει να διαθέτει έναν ικανό τερματοφύλακα που θα εμπνέει εμπιστοσύνη στους συμπαίκτες του.
Αυτό το γνωρίζουν στον Διαγόρα Στεφανοβικείου και γι’ αυτό κατέβαλαν μεγάλη προσπάθεια για να κρατήσουν στην ομάδα τους τον Δημήτρη Πρίφτη, που πέρυσι υπερασπίστηκε την εστία της ομάδας στη Γ’ Εθνική σε 21 παιχνίδια. Πρόκειται για έναν ικανότατο τερματοφύλακα που θα συνθέσει δυνατό δίδυμο κάτω από τα δοκάρια με τον νεοαποκτηθέντα Γιώργο Παναγιωτόπουλο.
Ο Πρίφτης γεννήθηκε στις 27/5/1991 και σε ηλικία 20 ετών έγινε επαγγελματίας στην ΑΕΛ, αφού για τρία χρόνια ήταν βασικός στην ομάδα Νέων των «βυσσινί». Σε επίσημο παιχνίδι φόρεσε μόνο μία φορά τη φανέλα της πρώτης ομάδας, στην περίοδο 2011-12 στη Φούτμπολ Λιγκ. Στο δεύτερο μισό της σεζόν 2012-13 πήγε στην Κύπρο και υπερασπίστηκε επτά φορές την εστία της Α.Ε. Πάφου, ομάδας της Α’ κατηγορίας. Ακολούθησαν τέσσερις σεζόν στη Φούτμπολ Λιγκ. Οι δύο ήταν με τον Τύρναβο, με 13 (2013-14) και 33 συμμετοχές (2014-15). Το 2015-16 έδωσε το «παρών» σε 18 ματς με τον Α.Ο. Χανιά, ενώ το 2016-17 μέτρησε 22 εμφανίσεις με την Αναγέννηση Καρδίτσας. Την επόμενη διετία έπαιξε στη Γ’ Εθνική και ήταν ο βασικός γκολκίπερ του Ο.Φ. Ιεράπετρας με 19 (2017-18) και 22 παιχνίδια (2018-19) στο ενεργητικό του, ενώ πέρυσι κάθισε κάτω από τα δοκάρια του Διαγόρα σε 21 ματς.
Συνολικά, μετρά 87 συμμετοχές στη Φούτμπολ Λιγκ, 62 στη Γ’ Εθνική και επτά στην Α’ Κύπρου.
Η ανακοίνωση του Διαγόρα: «Με τα χρώματα του Συλλόγου μας και τη νέα σεζόν θα συνεχίσει να αγωνίζεται ο Δημήτρης Πρίφτης. Ο 29χρονος, έμπειρος γκολκίπερ αποτελεί την τελευταία προσθήκη στο ρόστερ που διαχειρίζεται ο Στέλιος Αρσένος».

Ο Θησέας ανακοίνωσε Ερ. Βαν Ντε Γουίχε (αριστερά) και Σιγαλάκο

Κράτησε Ερ. Βαν Ντε Γουίχε, πήρε Σιγαλάκο ο Θησέας
Μία ανανέωση και μία μεταγραφή έχει με τη σειρά του ο Θησέας. Στην ομάδα της Αγριάς έμεινε ο 22χρονος αμυντικός Ερρίκος Βαν Ντε Γουίχε που την τελευταία διετία βοήθησε σημαντικά τους «πράσινους» στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Το 2018-19 είχε 24 συμμετοχές και πέρυσι 21 συμμετοχές και ένα γκολ στο ενεργητικό του.
Επίσης, αποκτήθηκε ο 21χρονος μέσος Γιάννης Σιγαλάκος, που την προηγούμενη σεζόν φόρεσε τη φανέλα του Διαγόρα Στεφανοβικείου σε επτά ματς, σημειώνοντας και ένα τέρμα.
Η ανακοίνωση του Θησέα: «Διπλό… χτύπημα από την ομάδα του Θησέα, με δύο σημαντικές κινήσεις, που αφορούν η μία ανανέωση και η άλλη μεταγραφή ποδοσφαιριστών. Η πρώτη περίπτωση έχει να κάνει με τον Ερρίκο Βαν Ντε Γουίχε ο οποίος ανανέωσε την συνεργασία του με την ομάδα της Αγριάς. Ο 22χρονος αριστερός οπισθοφύλακας θα συνεχίσει για τρίτη χρονιά να προσφέρει τις υπηρεσίες του, έχοντας ήδη καταγεγραμμένες πάνω από 40 συμμετοχές στο ενεργητικό του τις δύο προηγούμενες σεζόν.
Αναφορικά με την μεταγραφή τώρα, πρόκειται για τον 21χρονο ποδοσφαιριστή Γιάννη Σιγαλάκο, ο οποίος την περασμένη σεζόν αγωνιζόταν στο Στεφανοβίκειο με τα χρώματα του Διαγόρα, ενώ στο παρελθόν έχει παίξει επίσης σε Εθνικό Πειραιώς, Ολυμπιακό Βόλου και Σαρακηνό».

Share

Πρόσφατα άρθρα

Δήμος Ρ. Φεραίου:Προσλήψεις οκτώ μακροχρόνια ανέργων άνω των 55 ετών μέσω ΟΑΕΔ

  Συνολικά οκτώ άτομα διαφόρων ειδικοτήτων θα προσλάβει ο Δήμος Ρήγα Φεραίου, στο πλαίσιο του…

29 Νοεμβρίου 2023

3.000 τόνοι φερτών υλών απομακρύνθηκαν μετά από 50 μέρες εργασιών από το σχολικό συγκρότημα Φυτόκου

Πάνω 3.000 τόνοι από φερτές ύλες απομακρύνθηκαν από το σχολικό συγκρότημα του Φυτόκου, όπου εξαιτίας…

29 Νοεμβρίου 2023

Σήμερα συνεριάζει το δημοτικό συμβούλιο Βόλου – Εργασίες συντήρησης και επισκευής ζημιών σε κοιμητήρια

Δια ζώσης θα συνεδριάσει σήμερα Τετάρτη, στις 7 το βράδυ το Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου όπου…

29 Νοεμβρίου 2023

Προς εκμίσθωση δύο αγροκτήματα στη Δ.Ε. Νέας Αγχιάλου

  Στην Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Βόλου που συνεδριάζει σήμερα θα καταρτιστούν οι όροι για…

29 Νοεμβρίου 2023

Βόλος: Με ποινή φυλάκισης “πλήρωσε” τη διασκέδαση και του πυροβολισμούς

Ποινή φυλάκισης 13 μηνών με αναστολή και χρηματική ποινή 600€ επέβαλε το Μονομελές Πρωτοδικείο Βόλου…

29 Νοεμβρίου 2023

Πρωταθλήτρια η Ελλάδα στο χάσμα απασχόλησης μεταξύ ανδρών – γυναικών

Το χάσμα απασχόλησης μεταξύ των ανδρών και γυναικών εξακολουθεί να υφίσταται και το 2022 με…

28 Νοεμβρίου 2023