Κόσμος

Συγκλονίζει Ελληνίδα που ζει στη Βενετία: «Φοβόμαστε για τη ζωή μας»

Η Ιωάννα Ζιαμπίρη, η οποία είναι Ελληνίδα οικονομολόγος και ζει στην Πάντοβα, συγκλονίζει και προειδοποιεί τους Έλληνες με τις μαρτυρίες της για όλα αυτά που βιώνει στη Βενετία και γενικά στην Ιταλία, με την καραντίνα, στην οποία έχει μπει η χώρα λόγω του κορωνοϊού.

«Φοβόμαστε για τη ζωή μας», λέει η κυρία Ζιαμπίρη και προσθέτει: «Ολα έγιναν πολύ απότομα, πολύ τραγικά. Οι επιδημιολόγοι είχαν αρχίσει να κάνουν έκκληση για να απομονώσουν τον ασθενή μηδέν. Εδώ πήραν μέτρα από το πρώτο Σαββατοκύριακο αλλά στις υπόλοιπες πόλεις επέβαλαν απλά μέτρα. Τα περιστατικά αυξάνονταν συνέχεια. Εγώ ήμουν πολύ τυχερή γιατί στη δουλειά μου ενεργοποίησαν αμέσως τη δουλειά από το σπίτι. Τα μαγαζιά, όμως, τα μπαρ τα εστιατόρια έμειναν ανοιχτά έως τις 18:00. Ελεγαν κάποιοι ότι είναι μια απλή ίωση».

«Πλέον έχουν κλείσει τα πάντα και μπορούμε να πάμε μόνο σούπερ μάρκετ και φαρμακείο. Γνωρίζουμε τις επιπτώσεις. Οποιος πιαστεί να παραβιάζει τις συγκεκριμένες εντολές που μας έχουν δώσει, έχει κυρώσεις, πάει φυλακή. Είναι πολύ αυστηρός ο έλεγχος», σημειώνει η Ελληνίδα.

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το